maca Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) tak nakonec pojedu i s rapidem Šárku již pustily dnes z nemocnice Editováno: 16. Květen 2008, autor: maca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) už jsem našel http://www.octaviaclub.cz/test/index.php?o...5&Itemid=31 Editováno: 16. Květen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 tak nakonec pojedu i s rapidem Šárku již pustily dnes z nemocnice no super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 (editace) fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn :-) Editováno: 16. Květen 2008, autor: Sinius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 máca: super, dobrá zpráva sinius: to si děláš prdel ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd Normálka dovnitř, není to tu(n/z)ing sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd jsi členem fabia clubu?jsi tak co řešíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 ok....super...dík...jen sem se chtěl ujistit...těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladko RS Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 fakt se těším, sice přijedu jen na sobotu a večer domů, ale myslim si že to bude fajn....klucí mám dotaz a možná za něj budu linčován, ale jelikož na autíčku nemám skoor žádný úpravy, tak mám smysl abych přijel dovnitř aby nás bylo víc neo bude lepčí na čumendu..o ty peníze nějak nejde. díyk az odpověd Jen se nauč psát tvůj pravopis je hrozný styď se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 vim, sorry, ale většinou píšu hrozně na rychlo, ale slibuju, že od dnešního dne si budu dávat větší pozor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) vim, sorry, ale většinou píšu hrozně na rychlo, ale slibuju, že od dnešního dne si budu dávat větší pozor :-) Taky dorazim... Editováno: 17. Květen 2008, autor: Chudej student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jen doufám že počasí se umoudří do pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 jen doufám že počasí se umoudří do pátku hlavně aby nezačalo sněžit, prej hláseji ochlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 No tak to se taky přijedu mrknout..... Snad tam budou taky nějaké pěkné kočičky..... Hlavně aby byly členky fabia clubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fru fru Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Pojedu v pátek a v sobotu kolem oběda dom. Bobajs kde se sejdem? Případně i ostatní............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 fru fru: sejdem se na benzínce v Benátkách u dálnice a pak povalíme dálničním tempem Kobry 11 na pívo, rum a zelenou ale to si ještě brnknem v tejdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 do prdele,zase o Škodahome přijdu,zítra frčím směr CH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jen doufám že počasí se umoudří do pátku snad to bude ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Taky dorazim... ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) Tak paráda. Budu moct chlastat aj večer bo neřídím. Zařídil jsem si to tak. Že v neděli ráno přijede mladá a bude řídit a půjdeme spolu na pivní veletrh, který se koná na výstavišti. To bude řádně prokalenej víkend http://www.pivnifestivalpraha.cz/ Editováno: 19. Květen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 No my pijeme max. v pátek, v so odpo mizíme na narozky švagra domů, takže vlastně i v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jaká je vlastně předpokládaná účast na sobotu? jako kolik aut tam asi bude? vůbec to nedokážu odhadnout 10 50, 200??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 doufám že mi to vyjde se v sobotu stavit taky taď toho mam nějak moc, ale nechci si to nechat ujít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TUNER Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Když bude hezky,tak se taky snad ukážu... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jaká je vlastně předpokládaná účast na sobotu? jako kolik aut tam asi bude? vůbec to nedokážu odhadnout 10 50, 200??? Vloni bych řekl bylo něco mezi 50 a 100,ale nepočítal jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky