Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

držky, to je snad jasný, že pojedu ;):)

tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... :kol-98::kol-98::kol-69::kol-131::kol-131:;)

tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... :kol-98::kol-98::kol-69::kol-131::kol-131:;)

:kol-67:

Jestli máš něco co mi potřebuješ sdělit, tak SZ

JINAK OPAKUJI CO VITTO KONEC OT (psaní mimo téma)

to bude jííííízda...

Taky se přijedu podívat už se těším

vypada to ze camp praskne!!!

uz aby to bylo

Toho bych se nebál, ono to ne každému nakonec vyjde a jak jsem to viděl vloni, možná bude narváno přes den, ale večery budou komornější.

Asi jo, prt. já jsem psal, aby SI nespletl (rozuměj Palo) a ne Ty :smich:

Nespletu, ale to nebude potřeba, ona Zuzu ti sama nakope do k.ulí lol;)

Tak pí.ovin stačilo a teď jen vážně

kdyžtak se můžete slejzat k nám do chatky... my jsem s Fattym kamarádský!!! :prc:lol

A já myslel, že buzny nesnášíš? Hmmm :feve:

Toho bych se nebál, ono to ne každému nakonec vyjde a jak jsem to viděl vloni, možná bude narváno přes den, ale večery budou komornější.

komorní večery při Čajkovském byl vždycky můj sen.. :palec2:

• Autor

zpatky k tematu

Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! -_-

Loni mi bylo celou sobotu blbě!!! :ble

Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! -_-

ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Upraveno od maca

ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Já se nebojím vás, ale sebe!

Já pak nevím kdy přestat! :wallbash::wallbash::wallbash:

kol11 Holt kdo umí, :kol-35: ten umí kol11 a :doh kdo neumí :doh tak kol9:kol-59::ble:kol-59:kol9

Nejlepší je to na ledu !!! lol:kol-147::p:kol-147:lol

• Autor

ty vole s tema smajlikama se trosku mirni ;)

ty vole s tema smajlikama se trosku mirni ;)

Beru na vědomí.

Beru na vědomí.

vole, si zapomněl dodat.. :palec2:

Přátelé, kamarádi !

Po několika úspěšných lol ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! :feve:

Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe :p ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. ;) Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! -_-

Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. :rip:

Přátelé, kamarádi !

Po několika úspěšných lol ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! :feve:

Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe :p ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. ;) Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! -_-

Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. :rip:

Čoveče ještě žiješ jo :) ,se vůbec neukážeš :kuk: každopádně tvé důvody chápu ;)

Budu rád,ne jen já když dorazíš :palec2:

Čavec Máco,

ještě žiju ;) . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah lol .

Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok :p:palec2: .

Čavec Máco,

ještě žiju ;) . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah lol .

Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok :p:palec2: .

Tak snad se to podaří a dorazíš ;)-_-

Jakej je vlastně harmonogram ? Najiždí se v pátek nebo v sobotu ráno ? A večerní program ?

věřím, že se ti povede dorazit Harmme i když nemáš ten zadní stěrač :Dlol

Pokud bude slušný počasí, tak jedu (snad i s přítulkyní :) )

já bych chtěl "najet" už v pátek :) a večerní program? no to bude přeci tradiční vystoupení Žofky Superfattyové a jejího floklórního sboru v čele s Dolim "Zdendou" Dolečkem :kol-98:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.