raca Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 držky, to je snad jasný, že pojedu tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 tak to je dobře ....já se snad taky dostavím ......tak se u tebe zastavim a proberem tema duševní poruchy a jiné neduhy......... Jestli máš něco co mi potřebuješ sdělit, tak SZ JINAK OPAKUJI CO VITTO KONEC OT (psaní mimo téma) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 to bude jííííízda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Taky se přijedu podívat už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 vypada to ze camp praskne!!! uz aby to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Toho bych se nebál, ono to ne každému nakonec vyjde a jak jsem to viděl vloni, možná bude narváno přes den, ale večery budou komornější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Asi jo, prt. já jsem psal, aby SI nespletl (rozuměj Palo) a ne Ty Nespletu, ale to nebude potřeba, ona Zuzu ti sama nakope do k.ulí Tak pí.ovin stačilo a teď jen vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 kdyžtak se můžete slejzat k nám do chatky... my jsem s Fattym kamarádský!!! A já myslel, že buzny nesnášíš? Hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Toho bych se nebál, ono to ne každému nakonec vyjde a jak jsem to viděl vloni, možná bude narváno přes den, ale večery budou komornější. komorní večery při Čajkovském byl vždycky můj sen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 zpatky k tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! Loni mi bylo celou sobotu blbě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! Loni mi bylo celou sobotu blbě!!! ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Editováno: 4. Duben 2008, autor: maca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ale co pak,snad se nás nebojíš :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: Já se nebojím vás, ale sebe! Já pak nevím kdy přestat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Tak určitě přijedu, jen si letos dám bacha na to chlastací komando se slívkou! Loni mi bylo celou sobotu blbě!!! Holt kdo umí, ten umí a kdo neumí tak Nejlepší je to na ledu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 ty vole s tema smajlikama se trosku mirni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 ty vole s tema smajlikama se trosku mirni Beru na vědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Beru na vědomí. vole, si zapomněl dodat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Přátelé, kamarádi ! Po několika úspěšných ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Přátelé, kamarádi !Po několika úspěšných ročnících srazů ŠKODAHOME je letošní ročník pro " slivka komando" ohrožen ! Velice nerad byc letošní vyjímečný ročník vynechal, protože se dočkáme ( neměl bych to prozrazovat, ale... ) historického okamžiku, kdy P2M prodá svojí FRS a konečně si koupí AUTO - SEDAN !!! ( sorry Peťo, odolal jsem OT v tvém inzerátu, ale nemohl jsem si to nechat jen pro sebe ) a Bobík nebude mít odpojenou baterii kol7 , nebo alespoň nebude mít koho obvinit. Nehledě na to, že tam budete všichni večer TRAPNĚ STŘÍZLIVÍ !!! Udělám maximum, abychom vás poctili svou účastí, ale vzhledem k tomu, že je na cestě malý Harmík nebo Harmička a v práci je v době konání srazu nedostatek lidí, nebude to snadné. Čoveče ještě žiješ jo ,se vůbec neukážeš každopádně tvé důvody chápu Budu rád,ne jen já když dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Čavec Máco, ještě žiju . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah . Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Čavec Máco, ještě žiju . Moc sem nechodím, je čím dál míň času. Snažím se to trochu sledovat, ale Fabule je zanedbaná , jezdí s ní teď převážně drahá polovička, já teď přispívám na provoz Českých drah . Pokusím se přijet, rád Vás všechny uvidím, aspoň jednou za rok . Tak snad se to podaří a dorazíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Jakej je vlastně harmonogram ? Najiždí se v pátek nebo v sobotu ráno ? A večerní program ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 věřím, že se ti povede dorazit Harmme i když nemáš ten zadní stěrač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Pokud bude slušný počasí, tak jedu (snad i s přítulkyní ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 já bych chtěl "najet" už v pátek a večerní program? no to bude přeci tradiční vystoupení Žofky Superfattyové a jejího floklórního sboru v čele s Dolim "Zdendou" Dolečkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky