Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak se mi loučí pomalu do věčných lovišt spojka, zřejmě původní ve 155000 km. když je auto studený a chci se rozjed spojkovej talíř jakoby skáče po přítlačáku, určitě to bude lamela buď omrdaná a nebo ty pružiny v ní v háji, auto pak poskakuje jako koza zabere pustí, zabere pustí to v horizontu tak dvou sekund, uplně tem samej problé jsem měl na Pegině 205 takže jdu víceméně najisto.Rád bych si chtěl dopředu nějak zjistit cenou relaci při opravě svépomocí, pár motorů a převodovek jsem rozhozených už měl takže to snad nebude problém. Co by jste mi doporučili koupit za sadu, případně je možná sehnat jenom lamelu??na 205 jsem měl právě na lamele rozbitou tu jednu pružinu co tlumí náraz při vyšlápnutí a ta pružina se tam sekla a netlumilo to proto to poskakování, tohle je to samý a tam jsem právě měnil jenom lamelu, to samý bych udělal i zde, já vím že je možné že by měl přítlačák v řiti rovinu, ale může se stát že ne a pak bych to nechal původní. Co vy na to?Jak je to s cenama.Díky za všechny reakce a zkušenosti a nebudu zastírat že chci aby to bylo co nejlevnější

Upraveno od tommys

• Autor

Jakou by jste volili značku sady SACHS nebo VALEO?

Jakou by jste volili značku sady SACHS nebo VALEO?

Určitě SACHS :palec2:

• 2 měsíce později...

Tohle tema me taky zajima, dneska jsem pocitil ze uz taky pujde spojka do haje, tak se na to chci fin. a psychicky pripravit, prosim o nejake info

Tohle tema me taky zajima, dneska jsem pocitil ze uz taky pujde spojka do haje, tak se na to chci fin. a psychicky pripravit, prosim o nejake info

Kontaktovat uzivatela SEBO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.