century Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 že by nastavení servisního intervalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Taky mě to napadlo. Uvidíme jestli někdo ještě něco napíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 o jaký rok se jedná, pokud cca do roku 04, tak jde o nouzové zadání pinu imma do panelu přístrojů, pak jde auto nastartovat i klíčem bez imma na dobu 45min nebo do dalšího startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 o jaký rok se jedná, pokud cca do roku 04, tak jde o nouzové zadání pinu imma do panelu přístrojů, pak jde auto nastartovat i klíčem bez imma na dobu 45min nebo do dalšího startu moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Co presne si udelal?Protoze staci jen tocit doleva nebo doprava a hodiny se nastavuji.Ty nuly nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 A na ktere strane ti naskocinly ty nuly?Napravo u celkovych kilometru nebo nalevo na palubnim pocitaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 já sám tu šílenou kombinaci na vyvolání této fce neumím, ale je to popsané v návodu k autu. Co jsem teď koukal podrobněji, tak to podporují fábky jen někam mezi MR 01 a 02, oktávky všechny předfaceliftem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 já sám tu šílenou kombinaci na vyvolání této fce neumím, ale je to popsané v návodu k autu.Co jsem teď koukal podrobněji, tak to podporují fábky jen někam mezi MR 01 a 02, oktávky všechny předfaceliftem. učit se, učit se .... a pořád dokola , pane Rolbar jsem o nějaký kousíček chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Co presne si udelal?Protoze staci jen tocit doleva nebo doprava a hodiny se nastavuji.Ty nuly nechapu. On to urcite aj potlacil a potom tocil a preto tam nabehli nuly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Chlape at delam co delam,takovou funkci tam ne a ne dostat.Mas misto auta asi letadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Chlape at delam co delam,takovou funkci tam ne a ne dostat.Mas misto auta asi letadlo. jaký máš MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes Hergot chlape jak si můžeš za jízdy dovolit štelovat hodiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Návod: Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Dělám to za jízdy páč jsem ten typ co může dělat více věcí najednou. Jo a dělal jsem to za jízdy s nastartovaným motorem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Návod:Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km Ale k čemu je to dobrý? To je na ten imobilizer nebo k čemu.. jsem vypnul motor a měl jsem tam 4000 tak nevím co to... bude??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Návod:Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká. Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo. Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km Jo a kdes to přesně vyštrachal. V návodu na fábii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Hej a k cemu je to teda dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Hej a k cemu je to teda dobry? Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu. Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim? Diky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu.Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim? Diky..... Jo tuším, že to seš teda v háji... když ztratíš klíče tak si pěkně v pr..li.. pokud vím tak se ten kod nesmi ztrati.. ale možná mě někdo opraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jo tuším, že to seš teda v háji... když ztratíš klíče tak si pěkně v pr..li.. pokud vím tak se ten kod nesmi ztrati.. ale možná mě někdo opraví Mi nerikej,ze v servisu si s tim nebudou vedet rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 osobně si o této fci myslím své a už jsem to tu i psal jinde pokud namáte ten štítek ke klíčů, svět se nezboří, jen vám ve škodovce neudělají klíče, což stačí zaběhnout do výrobny v abchoďáku a klíč je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tak nejak se to varesit musi.Kdybych to ztratil vsechno,tak prece musim nejak odjet s autem.Museji mit nejakou zalohu jak to resit.Treba nejaky seznam podle vyrobniho cisla auta.Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 On to urcite aj potlacil a potom tocil a preto tam nabehli nuly. divné je, že to dokázal (pokud je to co píše Rolbar) za jízdy při zapnutém zapalování, když to má sloužit právě k nastartování mimo působení immo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.