Přejít na obsah

Jaká je to funkce na panelu přístrojů?

century

Doporučené příspěvky

Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já sám tu šílenou kombinaci na vyvolání této fce neumím, ale je to popsané v návodu k autu.

Co jsem teď koukal podrobněji, tak to podporují fábky jen někam mezi MR 01 a 02, oktávky všechny předfaceliftem.

;)

učit se, učit se .... a pořád dokola :worthy , pane Rolbar jsem o nějaký kousíček chytřejší :)

Odkaz ke komentáři

Zdary pánové, dneska jsem během jízdy chtěl přeřídit hodiny(při jízdě) a je denní počítadlo tak mi tam naskočilo 0000 a ta první nula blikala a při otočení se přidávala čísla.. Co to znamená? je na to někde návod co se stím dá dělat.. jde o to že když tam bylo 4000 tak jsem vypnul motor a znova nastartoval a už to tam nenaběhlo a znova jsem to nevyvolával.. ví to někdo? díkes :)

Hergot chlape jak si můžeš za jízdy dovolit štelovat hodiny? :rtfm::horse::vampkol100:kol-81:

Odkaz ke komentáři

Návod:

Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká.

Tlačítkem počitadl akm namačkejte požadované číslo.

Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu

K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km

:)

Odkaz ke komentáři

Návod:

Ovládací knoflík hodin otočte doprava a zároveň stiskněte ovládací tlačítko počitadla kilometrů. Asi po 1 vteřině tlačítko uvolněte. Na místě počitadla km se objeví čtyři nuly, z niž první bliká.

Další číslice začne blikat pootočením ovladače hodin doprava, postup navolení ostatních číslic ej shodní jako u předešlého postupu

K´d se uloží do paměti pootočením ovládacího knoflíku hodin a současným stisknutím tlačítka počitadla km

Ale k čemu je to dobrý? To je na ten imobilizer nebo k čemu.. jsem vypnul motor a měl jsem tam 4000 tak nevím co to... bude??? :kuk:

Odkaz ke komentáři

Návod:

Jo a kdes to přesně vyštrachal. V návodu na fábii?

Odkaz ke komentáři

Hej a k cemu je to teda dobry?

Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu.

Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim?

Diky.....

Odkaz ke komentáři

Tak uz to mam.Pokud by se vam pokazil kod imobilizeru v klicku,tak to slouzi k navoleni kodu,aby jste mohli auto nastartovat.Kazdy novy start potrebuje natukani kodu.

Jen mam jiny problem.Jsem druhy majitel a ten kod jsem k tomu nedostal.Mel byt na nejakem privesku.Kde ten kod zjistim?

Diky.....

Jo tuším, že to seš teda v háji... když ztratíš klíče tak si pěkně v pr..li.. pokud vím tak se ten kod nesmi ztrati.. ale možná mě někdo opraví

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...