Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

chcel by som sa Vás opýtať, či predávajú rotetky na okná do Fabie 1 a ako to vyzerá.

Je to kvoli dieťaťu. Neviem sa rozhodnúť, či folie alebo roletky.

ďakujem.

Zdravím Vás,

chcel by som sa Vás opýtať, či predávajú rotetky na okná do Fabie 1 a ako to vyzerá.

ďakujem.

roletky jsem na Fábii nikdy neviděl, jenom clony. Jako nejpřesnější a nejlépe držící - ne přísavka jsou dle mého od Milotecu (http://www.milotec.net/vetrne-clony-38/). Sám je vozim a můžu doporučit. Jediná nevýhoda je hrozná cena.

jj roletky bych taky rad ale jine moznost nez si je udelat sam asi neexistuje (tak aby to vypadalo)

pak uz jen ty clony ale sou predrazene :(

• 3 měsíce později...
jj roletky bych taky rad ale jine moznost nez si je udelat sam asi neexistuje (tak aby to vypadalo)

pak uz jen ty clony ale sou predrazene :(

Chlapi ohledně rolet do Fabie jsem se dival na strankách Škoda a našel jsem , že by se mohly prodávat mají název Stínící rolo pro model Fabia č.dílu DEA 410001 samozřejmě nevím zda je tento doplněk ještě aktuální a mají ho.

stínící roletka je origo jen na zadní okno.

dominisi: příspěvek nad svým citovat nemusíš, pro příště, ano ;)

Zdravím Vás,

ďakujem.

jestli můžu k tématu, tak radši bych volil fólie, bo po zkušenostech z octavie, kterou má skoro tchán, kde se mu u jedné roletky na zadním okně vyrval šroubek, kterým byla přišroubována k tapecu a horkotěžko to opravoval, tak nevím. Navíc časem to může i vadit, dítě to může urvat a díry v tapecu nejsou moc pěkné(teda pokud montáž roletek do Fabie je totožná jak do Octavie)...já bych volil fólie.

Zdravím Vás,

ďakujem.

Ahoj mám obojí,folie i roletky a naprostá spokojenout,protože sundáš roletky a máš pořád trochu stínu.Folie mám 35% průniku světla,ale mohly být tmavší od Ceiba s.r.o. http://www.ceiba.cz .A tyto Roletky http://www.automaxhk.cz/Roletka-na-bocni-o...etaci-1387.html .Mají atest pro provoz na českých pozemních komunikacích.

Nešla by sem hodit fotka jak to na okně vypadá? Mám na mysli tu roletu. Dik

post-16481-1216567177_thumb.jpgpost-16481-1216567191_thumb.jpgpost-16481-1216567187_thumb.jpgpost-16481-1216567183_thumb.jpg

vypada pekne, ale zalezi, co to bude stat ;)

vypada pekne, ale zalezi, co to bude stat ;)

no mě se zase moc nelíbí, ale každý má jiný vkus....ale jinak cena je více než lidová...čekal jsem víc.... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.