radarg19 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) Zdravím a prosím o radu. Při otvírání kufru (když zmačknu kliku) tak se rozsvítí v kufru světla. Ale pokud kliku pustím tak zhasnou. Zkusil jsem na zámku mírně pohnout tou páčkou, kde mi přijde že je malinká vůle, tak se opět rozsvítí. Ale musim tu páčku držet aby svítili. Tak prosím o radu jak docílit toho aby to zase fungovalo jak má. Na té páčce chybí ta oranžová krytka, ale ta na funkci asi nemá vliv si myslim. Budu rád za každou radu. A jestli ještě můžu, nebyl by někdo v okolí Plzně kdo by mi mohl prohlídnout auto VAGem? Díku dík Editováno: 2. Duben 2008, autor: radarg19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysmen Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zdravím a prosím o radu. Při otvírání kufru (když zmačknu kliku) tak se rozsvítí v kufru světla. Ale pokud kliku pustím tak zhasnou. Zkusil jsem na zámku mírně pohnout tou páčkou, kde mi přijde že je malinká vůle, tak se opět rozsvítí. Ale musim tu páčku držet aby svítili. Tak prosím o radu jak docílit toho aby to zase fungovalo jak má. Na té páčce chybí ta oranžová krytka, ale ta na funkci asi nemá vliv si myslim. Budu rád za každou radu. A jestli ještě můžu, nebyl by někdo v okolí Plzně kdo by mi mohl prohlídnout auto VAGem? Díku dík tuto závadu jsem měl taky. V mechanismu zámku je přetočená skrutná pružina mikrospínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Mám taky otaz. Mě světýlka v kufru nesvítí vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Mám taky otaz. Mě světýlka v kufru nesvítí vůbec. Tak nejdřív to proměř, jestli tam teče nějaká šťáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarg19 Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) tuto závadu jsem měl taky. V mechanismu zámku je přetočená skrutná pružina mikrospínače. Díky za radu. Opravdu tam byla vyskočena pružinka. Už je na svém místě. Ještě jednou díky. Editováno: 19. Duben 2008, autor: radarg19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.