JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 MAM 1,8 TURBO RV 99 CHTEL JSEM SI KOUPIT SILEMBLOKY NA STABYLIZATOR NA NAPRAVNICI ALE PRODAVAC MI REK ZE JSOU 3 DRUHY KAZDEJ JINEJ PRUMER NEVITE JAKEJ TAM JE??AT TO NEMUSIM MERIT AVIM TO PRESNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 (editace) nezapomen, že je ještě nový a starý provedení. Když koupíš nový, musíš koupit i nový typ uchycení. Editováno: 2. Duben 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nezapomen, že je ještě nový a starý provedení. Když koupíš nový, musíš koupit i nový typ uchycení. tak ja mam 99 tak to je stary ne!tak mu to v prondu reknu a bude vedet ne?ale potrrebuju vedet promue tech objímek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Pozri si etku alebo zmeraj priemer tyce stabilizatora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nebuď líný,vem šupleru a změř to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 JJ měření je nejlepší, ale osobně bych vsadil asi na 23mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Chod do Skodovky daj im cislo karoserie a oni ti presne povedia aky mas presne priemer tycky stabilizatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 tak ja mam 99 tak to je stary ne!tak mu to v prondu reknu a bude vedet ne?ale potrrebuju vedet promue tech objímek Já myslim že starý silentblok se už nedělá, že musíš proto koupit i ten držák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Máš ten nejsilnější 23mm. Jestli máš ještě staré nebo nové provedení netuším, to se musíš podívat, já mám již ty nové, ale jestli tam už byli origo, to netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.