Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

MAM 1,8 TURBO RV 99 CHTEL JSEM SI KOUPIT SILEMBLOKY NA STABYLIZATOR NA NAPRAVNICI ALE PRODAVAC MI REK ZE JSOU 3 DRUHY KAZDEJ JINEJ PRUMER NEVITE JAKEJ TAM JE??AT TO NEMUSIM MERIT AVIM TO PRESNE

Vloženo (editace)

nezapomen, že je ještě nový a starý provedení. Když koupíš nový, musíš koupit i nový typ uchycení.

Editováno: , autor: Petr E
Vloženo
nezapomen, že je ještě nový a starý provedení. Když koupíš nový, musíš koupit i nový typ uchycení.

tak ja mam 99 tak to je stary ne!tak mu to v prondu reknu a bude vedet ne?ale potrrebuju vedet promue tech objímek

Vloženo
tak ja mam 99 tak to je stary ne!tak mu to v prondu reknu a bude vedet ne?ale potrrebuju vedet promue tech objímek

Já myslim že starý silentblok se už nedělá, že musíš proto koupit i ten držák

Vloženo

Máš ten nejsilnější 23mm. Jestli máš ještě staré nebo nové provedení netuším, to se musíš podívat, já mám již ty nové, ale jestli tam už byli origo, to netuším. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...