Kindlik Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Jen by mě zajamlo , zda jsou pružiny nějak značené , na zadních jsem si všimnul , že je nějaký barevný kod , přední maj také něco ? kdyžtak jak jsou značené pužiny na Fabii RS ? já to nikde nenašel . Díky - vyhledávač na foru jsem použil , ale k ničemu co by mi přímo odpovědělo jsem nenašel . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Pokud vím, tak přední RS jsou značeny červená žlutá žlutá. Zadní nevím, to by mě taky zajímalo. Editováno: 12. Duben 2008, autor: Johny_Fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 6. leden 2020 Sdílet Vloženo 6. leden 2020 Toto mám vpredu ale nemôžem už celý deň nájsť presné OEM číslo,najpresnejšie som podľa farebného označenia našiel 6Q0411105J ale je to VW Polo.Podľa kodu môjho motora BMD by to malo byť správne ale ak sa mýlim tak ma opravte,až nekúpim iný rozmer. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.