Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak jsem to nafrkal do košíku na skoda-dily.cz a jsem na 10.000,- Kč, největší pálka jsou třmeny a pak ložiško. Když jsem si ale počítal nové bubnové brzdy, tak jsem se dostal na 6.000,- Kč, protože i ty zadní držáky mám shnilé. Takže kdyby se sehnaly levnější starší třmeny, tak by to bylo skoro šul nul s bubnovou brzdovou. Je pravda, že dávat jinou nápravu bych se bál, ale použít z ní aspoň třmeny, případně kotouče. Náprava se dá sehnat i za 2 tis.

Upraveno od Iguka

• 2 roky později...

Zdravím..Chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti z výmenou bŕzd..Na mysli mám kompletku bubnové preč a nahradiť ich kotúčovými brzdami (kôli vačšiemu výkonu) na zadnej náprave.. Čo všetko budem potrebovať ktomu a ako by to bolo lepšie spraviť?? 

Mirious - příště hledat, hledat a ještě jednou hledat před založením nového tématu.

• 2 roky později...

Ahoj chci se zeptat, mam bubnovou napravu a budu menit za kotouč, lanovody a celou zadni napravu s kotouči mám doma, naprava je sice z IV golfa 1,4 ale mela by pasovat. Jenom nevim jak je to s ABS musí se jeste neco dokoupit ?? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.