Iguka Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 (editace) Tak jsem to nafrkal do košíku na skoda-dily.cz a jsem na 10.000,- Kč, největší pálka jsou třmeny a pak ložiško. Když jsem si ale počítal nové bubnové brzdy, tak jsem se dostal na 6.000,- Kč, protože i ty zadní držáky mám shnilé. Takže kdyby se sehnaly levnější starší třmeny, tak by to bylo skoro šul nul s bubnovou brzdovou. Je pravda, že dávat jinou nápravu bych se bál, ale použít z ní aspoň třmeny, případně kotouče. Náprava se dá sehnat i za 2 tis. Editováno: 1. Červen 2012, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirious Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Zdravím..Chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosti z výmenou bŕzd..Na mysli mám kompletku bubnové preč a nahradiť ich kotúčovými brzdami (kôli vačšiemu výkonu) na zadnej náprave.. Čo všetko budem potrebovať ktomu a ako by to bolo lepšie spraviť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Mirious - příště hledat, hledat a ještě jednou hledat před založením nového tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Ahoj chci se zeptat, mam bubnovou napravu a budu menit za kotouč, lanovody a celou zadni napravu s kotouči mám doma, naprava je sice z IV golfa 1,4 ale mela by pasovat. Jenom nevim jak je to s ABS musí se jeste neco dokoupit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.