swager Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 nee vse mam prave origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tak to tedy nevím. Nemáš někoho s VAGem kolem sebe? Chtělo by se na to podívat. Já mám maxik dodělávaný (Honzou 72) a zobrazuje se to normálně. Zkus kontaktovat Honzu72 (je to opravdu odborník na maxiky) - možná ti poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 oki dikas skusim ho zkontaktovat . uvidime kde je zakopanej wollker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Teť jsem to byl omrknout a vzpomněl jsem si, na maxiku se ti to zobrazí jen, když máš rádio zapnuté. To samé platí i o telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swager Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 to me je jasne skousel jsem to i kdyz je zapnute i s natocenym motorem proste vse co se da ale stale nic . uz jsem psal honza72 tak uvidime a diky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximig Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 prosí vás pěkně, to je ten Stream s Audiencí opravdu taková šůta, jako že vysouvá, nevysouvá, hraje, nehraje, nebo se to prostě šešlo u nějaké série. Přizním se, že jsem o některém z nich zauvažoval (mám Panasonic), ale znovu jsem na pochybách. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Já sním neměl (Stream MP3) žádný problém. Asi existují mnohem lepší rádia, ale pokud nejsi vášnivý posluchač hudby, jde to. Jak radio i CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maximig Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Jsem "metalista amatér" ,jako že hraju s kámošema v kapele, ale studio v autě mít nemusím. S tím Panasonicem jsem spokojený a při koupi auta mně právě od Streamu odradily zde popisované závady. Tak jsem si řek, že počkám, jak to dopadne. No a právě mám možnost to rádio přenechat kolegovi a tak koukám po origo rádiu. Přeci jen tam sedí o dost líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Prosím pěkně přijde při zapojení originálního autorádia STREAM mp3 nějaký konektor i na vyznačenou oblast s otazníkem (viz.obrázek). Koupil jsem na netu autorádio stream, ale po zapojení v autě se po zapnutí zapalování pouze rozsvítilo osvětlení kolem regulátoru hlasitosti a po rozsvísení světel též displej, ale toť vše , nechtěl navíc po mne ani kód, ani nesvítilo na displeji SAFE, prostě nic a nehraje jen v repro slyším slabounké šumění. A teď nevím zda má přijít nějaký konektor i na výše zmíněnou oblast. Originál konektor v mé OII má ale obsazeny pouze pozice které jsou na obrázku červeně, tak jsem z toho jelen. HELP ME please Editováno: 19. Listopad 2008, autor: Hape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Tenhle konektor je na zapojení CD měniče a AUX zdířky. Jinak pokud jsi koupil Stream, měl bys u něj mít i kód. Pokud ti ho dotyčnej nedal, tak máš smůlu, musíš do servisu a tam ti ho zjistí. Äktivace kódu se dělá tak, že zapneš radio při zapnutým klíčku zapalování - objeví se nápis "SAVE" a pak následně "0000". Pomocí tlačítek předvolby stanic tam nacvakáš kód a tlačítkem ">" ho uložíš (pokud se 2x spleteš rádio se na hodinu zablokuje). Jinak návod na Stream si stáhni ze stránek škodovky. Editováno: 19. Listopad 2008, autor: zdemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Jo kod on mi dal, ale to radio po zapnutí nenapíše vůbec nic ani to SAVE a nechce ani ten kód, tak bude asi vada v rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka_golf5 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ahoj zajimalo by me jestli jde dodelat vstup AUX-IN nebo USB na predni panel radia Stream? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Přečti si tu správnou sekci - audio / stream, zde jistě najdeš odpověď na tvojí otázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fakultak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Existují 2 typy rádia Stream, starší bez MP3 a novější s MP3. Mimo to, že mají jinak zapojené zadní konektory, liší se zejména v tom, že Stream s MP3 má v menu AUX-IN vstup, tedy dodělat ho lze jednoduše, stačí jen zapojit kablík, výstup je na zadní konektor, obvykle se montuje do loketní opěrky. Dodělat ho dopředu je otázka, nutno rozebrat rádio, podívat se, je-li tam místo, udělat díru a namontovat, osobně bych se tomuto řešení vyhnul, protože představa visícího kabelu z rádia mi přidá dost děsivá, je to silně nepraktické. Starší typ Streamu, který má jen CD, nemá v menu AUX-IN, čili dodělat takto nelze, řešit se dá 2 způsoby - buď přes rádiový vysílač (nepříliš kvalitní a bývá problém s rušením a mimo to je to tuším u nás nezákonné), nebo přes adaptér, který se zapojí místo CD měniče a simuluje ho, existuje i takový, co má USB, čtečku karet a ještě AUX-IN, samozřejmě se takový adaptér nevejde do rádia a umisťuje se někde jinde, např. do schránky spolujezdce, viz zde, u tohoto není sice napsaný STREAM, ale mělo by to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak tomu říkám super odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) zdravím, dneska zničeho nic nejak prestalo fungovat SKODA Auto Stream autoradio bez mp3. Dojedu na parkoviste vypnu motor vytahnu klic radio se vypina zamknu za hodku prijdu zpet nastartuju a radio se ani nezaplo tak ho zapnu rucne nejak dlouho nabihalo ale nabehlo ale už nehralo nejde zvuk na displayji se normalne ukazuje nazev stanice vsechno iv maxidotu. a jestě při startu to sem si vsiml až semho po druhé zapl ze se napise CD ERROR v radiu jsem vozil Cdcko sem tam jsemho zapl ale posledni tyden jen FM radio. kdyz chi aby CD vyjelo ven napise se NO CD pritom tam urcite je. vite nekdo co stím bez radio se blbe jezdí Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: mcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Předně, tohle asi pod elektriku nepatří, co myslíš?!? Neni to CD náhodou vypalovaný?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 omlouvam se za spatnou kategorii pokud opravdu je ano to CD je vypalené ale drive slo uplne v pohodě prehravat az dneska seto nejak zaseklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 prosím adminy at celé vlakno kdyztak presunou pro autohifi moc se omlouvam ve spechu jsemto popletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Někde jsem tu narazil na stejnou zkušenost - lidem, který měli pálený CD, to po nějakym čase přestalo originální rádio brát, měli pak problém ho dostat ven ... Zkus tu pohledat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ok jeste to tady jednou prolezu ale pro me za me at si tam trebato to CDcko zustane ale me nejde zvuk pro FM radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Myslel jsem, jestli se to nekouslo na tom načítání CD a pak už s tim nejde hnout, tzn. ani přepnout na rádio ... To chce ale od někoho, kdo tomu opravdu rozumí a setkal se s tim už, což já nejsem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 nee vubec pri nacitaní CD se to nekouslo me naposledy hralo FM radio vypnu a zamknu auto a jak prijdu zpet tak už to neslo a ze by CD nejak jizdou poskocilo to nehrozí protoze sem nikde predním nikde nenarazil nebo "krosil" ze by se treba pohlo nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) při nějaké závadě se musela vyndat pojistka nevím teď při jaké závadě ani jestli ta co je vzadu na rádiu Zkus vyndat pojistku, chvíli to nechat bez ní a pak ji tam vrátit. Matně tuším, že musela být vyndaná asi půl hodiny. Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tu pojistku na radiu vytahnu jen kdyz vytahnu samotné radio ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.