Khamos Vloženo 16. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2014 (editace) Asi nějaká chvilková anomálie... Teď už to funguje správně, resp. podle příručky: Vytáhnete-li klíč ze zapalování, když je přístroj v provozu, přístroj se automaticky vypne. Přístroj můžete stisknutím ovládacího knoflíku opět zapnout. Při vypnutém motoru se přístroj přibližně po hodině automaticky vypne (ochrana akumulátoru před vybitím). // Jak je to s auxem? Stáhnul jsem si z netu příručku k rádiu, a tam píšou, že AUX je součástí rádia Stream MP3 - předpokládám ale, že asi až od nějakého modelového roku... Editováno: 16. Červenec 2014, autor: Khamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Zdravím, měl bych takový problém, který se dnes vyskytl a nevím si s tím rady Po příjezdu z práce jsem chtěl vysunout CD z mého rádia Stream a vyskočila hláška "CD ERROR". Chvilku jsem to zkoušel, ale marně... Trochu jsem brouzdal po netu a našel pát tipů jak CD vyndat... rádio jsem tedy demontoval, rozebral kryt,přední panel a CD se mi podařilo celkem bez problémů vyndat... Bohužel ale po zpětné montáži mi rádio žádné CD nepřijme a stále se oběvuje tatáž hláška. Rádiové stanice fungují, ale mám radši své písničky... nevěděl by někdo jak to napravit ? Zkoušel jsem ho i rebootovat, ale nepomohlo to... Děkuji Editováno: 3. Únor 2015, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mechanika či optika kaput? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 To opravdu netuším... dnes jsem rádio znovu vykuchal a CD tam vrátil... normálně hraje, ale při zmáčknutí EJECT, se oběví CD ERROR. Koumal jsem škvírama a drážkama, jestli neuvidím nějaký fail... ale na nic jsem nepřišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 viete poradit odkial tahat zvuk do aktivnehu subwoofera zo streamu? klasicky z L+P kanalu? a ako presne zapojit napajanie a to REM? subwoofer je Magnat active reflex 300A. http://images7.fotosik.pl/103/43ecbd0837f7f39c.jpg dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robie_08 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) Zdarec, mám menší problém. Když jsem chtěl zapojovat radio stream MP3 do své OII, tak jsem nejdříve vymontoval neoriginalni radio. Vycvaknul jsem konektory z euro koncovky, akorát jeden drát "bílo černý"byl zvlášť připojeny do iso koncovky. Problém je v tom, ze nevím kam tento kablil umisit do eurokoncovky. Nebo spis od čeho by mohl byt?? Editováno: 18. Červen 2015, autor: Robie_08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Na tomto pinu ISO konektoru je bezne stale napajeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renne Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ahoj kluci,neví někdo jak se zapíná aux?v nabídce ho mám že se může vypnou. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 pokud nemáš pod loketkou zdířku nemáš co zapínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benikml Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Zdravím všechny, když se snažím vložit do rádia cd tak to vypisuje "error cd" jen to bzučí ale cd neveme, když na rádiu zmáčknu cd píše to "no cd" . Tak nevím kde je chyba že to nechce cd vzít. Máte někdo s tímto priblémem zkušenosti? Díky Marek benikml@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Ahoj. Zajimalo by me zapojeni pinu MUTE EXT a MUTE TEL. Mam starsi STREAM jeste bez AUX IN a bez MP3. V cem se tyto MUTE vstupy lisi? MUTE TEL prepne vstup na piny TEL AF a MUTE EXT proste jen ztlumi zvuk? Na MUTE se privadi plus (12 V?) nebo kostra? A hlavne, pokud aktivuji MUTE EXT, u radia dojde proste ke ztlumeni, ale co CD? Pozastavi se prehravani? Pokud ano, pozastavi se prehravani i s CD menicem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Uz jsem si to vyzkousel sam. Tak kdyby to nekoho zajimalo... MUTE EXT vubec nereaguje. MUTE TEL reaguje pouze na kostru a to pouze, pokud je v menu radia povoleny telefon. A pozastavi se i pisnicka prehravana CD menicem (v mem pripade digitalnim music changerem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Ahoj kluci mam opačný problém tedy často radia přestanou hrát to moje zase nechce přestat streem na mp3 octa 2007 mp3+cd načte jen někdy ale párkrát i když tam disk nenì hledá a podle mne aktivuje to rádio asi,problém konkrétně zapnu rádio vše hraje v pohodě potom vypnu a zamknu auto po chvilce se samo rádio zapne a tak pořád dokola pokusy reset nepomohl v servise vynuloval pán závady,vyndal jsem pojistku radia v motorovém prostoru,odpojil aku když jsem dobìjel ale rádio si pořád jede svou prostě hraje.Nejde nějak odblokovat aby jen svìtily tlačìtka a ono stichlo nebo vypnout uplně tìm že vyndám pojistku z motor.prostoru mám obavu nechat auto někde stát a rádio vybije baterku dìk za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fastet Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Ludia ak som vymenil Stream za Stream Mp3 a nemenil som gateway bude nejaky problem s vybijanim baterie ? ako je to pri vymene za co ja viem bolero bez vymeny gateway ? typek mi predal autoradio za 50 eur aj s kodom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajmik Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Ahoj, omlouvám se, pokud už tu bylo řešeno toto téma, ale nikde jsem ho prostě nenašel. Chtěl jsem vědět, zda se dá nějak jednoduše do rádia stream bez mp3 napojit aktivni subwoofer. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnSorrow Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Lidi, prosím vás, jak vypalujete hudbu do Octavia II 2006 Stream MP3? Už jsem vypálil cca 6 CD a ani jedno mi rádio nevezme. Přitom stará vypalovaná CDčka (cca 10 let, totálně stejné médium) v klidu vezme. Jsou nějaká pravidla? Je problém s Windows 7? Záleží na rychlosti vypalování, počtu složek, počtu skladeb, id3 tag nebo třeba na bitratu? Řešilo se to tu na straně 28, ale řešení bohužel žádné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 8. Červen 2018 Sdílet Vloženo 8. Červen 2018 Zdravím Vás! Jsem tu nový, mám Octu pár dní a obracím se na Vás s prosbou. Mám origo Stream s MP3, ale nejde zapnout. Otáčím a přepínám klimou, tak se na displeji rádia informace z ní normálně ukážou. Při napojení na VAG byla načtena jedna chyba - něco s anténou. Předpokládám, že to by na zapnutí nemělo mít vliv. Pojistku v motorovém prostoru jsem zkouknul a pro jistotu i vyměnil. A když jsem rádio vytáhnul, kabely řádně zasunuty, jen na rádiu fixou čárky, asi se do něho někdo díval. Pojistku na rádiu jsem nevytahoval a nekontroloval - nemůže to být tou? CD to normálně sežere a vyplivne, ale zapnout nejde za boha. Nějaké tipy, rady, nápady? Předem mockrát děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 (editace) Chyba anteny na to nemuze mit vliv. Kdyby byl problem s pojistkama nebo s CANem, tak by se nic z klimy nezobrazovalo a ani by ses k radiu nepripojil pres diagnostiku. Takze si myslim, ze urcite bude chyba v radiu. Mohlo by to byt jen vadne zapinaci tlacitko, ale myslim si, ze pokud se do vypleho radia zasune CD, radio se samo zapne. Toto je ale potreba overit na nejakem funkcnim kusu. Pokud to tak je, tak bude v radiu asi nejaky vetsi problem a tezko se ti to vyplati opravovat, kdyz nekde na internetu sezenes za 500 Kc funkcni kus. Jeste me napadlo, zkousels odpojit a znovu pripojit autobaterii? Mozna je radio jen zasekle. Pokud jsi ale radio odpojoval, tak toto nema smysl zkouset. Editováno: 9. Červen 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarousek17 Vloženo 11. Červen 2018 Sdílet Vloženo 11. Červen 2018 Omlouvám se za reakci až dnes. Tlačítko jsme proměřovali, mělo by být tedy funkční. Baterii jsem odpojoval, rádio taktéž při demontáži pro rozebrání. Uvnitř rádia nic nenaznačuje na odpálenou součástku. Seženu jiné a snad budu hrát. Děkuji za veškeré info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Také může být poškozen software v procesoru Motorola HC912, někdy pomůže přehrání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Zdravím mám problém. Rádio stream s mp3 rok auta 2008, verze dle servisního menu: MAIN: 26.0.0.0 a FRONT: 26.0.0.0., CD mechanika: 00.74 a options: M6. Dost zle chytá signál. Strašně špatně. Ne chytne někdy ani základní stanice jako je impuls, nebo Evropa 2. Nějaké regionální typu čas rock na Ostravsku, nebo rock max na Zlínsku, si mohu nechat zdát. Předtím jsem měl f2 a ta hrála teda luxusně. Je možné nějak třeba přidat anténu k radiu? Nebo je někde problém? Kde bych měl kouknout? Děkuji moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Nemas na diagnostice chybu anteny? Mne do ni zatekalo, plosnak zoxidoval a prijem se zhorsil. Radio hlasilo chybu anteny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Bohužel žádnou chybu nemám :( vagem jde něco nastavit na radiu? Nebo zjistit? Já uvažoval, že bych koukl na tu anténu. Jde to nějak oddělat ze střechy? A půjde to lehce zadělat? Nikdy jsem to nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Neco nastavovat asi nema smysl. Je dost mozne, ze i kdyz na diagnostice jeste chyba neni, uz je zesilovac v antene spatny... Jestli to jde lehce musis posoudit sam. Podle me to neni nic hrozneho. Stahni si dilenskou prirucku, tam je to urcite pekne popsane i s nakresy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 (editace) Dobře děkuji. Ještě mě napadlo, že nejspíš se to začalo zhoršovat asi před měsícem, kdy najednou v repracich šílene bouchlo, jako by dostaly pecku elektriky a rádio se vyplo a znovu zaplo a hrálo normálně dále. Ale zdá se mě, že od té doby se to pomalu zhoršuje. A jak začalo nyní pršet, zhoršilo se to. :( Koukal jsem na tu dílenskou příručku a nejsem z toho moc chytrý. Zesilovač je v anténě a anténa je přišroubovaná matičkou pod střechou. To mám oddělat celý tapec střechy, abych to odšrouboval? Nejde to nějak proměřit? :/ Editováno: 1. leden 2019, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.