Publikováno Duben 4, 200817 r Mám dotaz. Jde naprogramovat konfortku tak, aby se okna sama zavřela po zamknutí dálkovým ovládáním?
Duben 5, 200817 r Jde, ale jak u které Komfortka L&K to má prakticky od r.v 98. Já mám například octu O1 ambiente a nejde mi to. Jde o to co máš za comfotku. L&K a elagance jsou jasný. Tam je to v pohodě (většinou to mají zapnuté automaticky). U Classicu je to marný a ta ambiente je důležitá verze. Já mám bohužel tu strarou, ale má vyjít upgrade softu a potom by to mělo jít.
Duben 5, 200817 r Já umím udělat všechny,ale nevím,proč zakládat nové témata,když je jich tu už dost,satčí hledat
Duben 5, 200817 r Autor Já umím udělat všechny,ale nevím,proč zakládat nové témata,když je jich tu už dost,satčí hledat Promiň nejsem tak zdatný hledač. Takže u Elegance r.v. 03 není problém ? Co to obnáší?
Duben 5, 200817 r Promiň nejsem tak zdatný hledač.Takže u Elegance r.v. 03 není problém ? Co to obnáší? Problém to není, musí se to v autě nastavit přes PC.
Duben 5, 200817 r Promiň nejsem tak zdatný hledač.Takže u Elegance r.v. 03 není problém ? Co to obnáší? najdi si an fóru Vašu(je taky z PV) a domluv se sním
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.