Duben 27, 200817 r však mam traktora(TDI) a mě se ti paskvili libi vic než origo škoda, Jenže ten paskvil co máš je taky "origo škoda" tak nevím co tu bleješ... Ne hele nic ve zlém, ale pokud to chceš mít dizajnově čistý, tak tažné hoď do p..... pryč a nasaď tam RS kola místo těch co tam máš těd. Nezlob se na mě, ale takové kola jsou dobré pro kluky co rádi tuzing
Duben 28, 200817 r Taky si myslím, protože kdyby ne, tak nemůže vzniknout tohle Tak tohle je fakt humus
Duben 28, 200817 r Jenže ten paskvil co máš je taky "origo škoda" tak nevím co tu bleješ...Ne hele nic ve zlém, ale pokud to chceš mít dizajnově čistý, tak tažné hoď do p..... pryč a nasaď tam RS kola místo těch co tam máš těd. Nezlob se na mě, ale takové kola jsou dobré pro kluky co rádi tuzing omg Marios... co to tu bleješ za hovna??? plno "opravdovejch" eRSáků si taky koupí jiný kola a Zenithy pošlou do světa... ta Zdendovo okta vypadá úplně v pohodě... to že si vyměnil nárazníky neznamená, že bude snižovata, dávat RS kola atd... vzpamatuj se!!!
Duben 28, 200817 r náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude.... ale asi na auto bych si to vážně nedal.
Duben 28, 200817 r Autor náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude....ale asi na auto bych si to vážně nedal. a to ste kritizovali mě no zak tohle je fakt hnus,ale jak se mu to libi tak Upraveno Duben 28, 200817 r od zdeno77
Duben 28, 200817 r náhodou,tohle je fakt dobrý zabezpečení.tohle fakt nikdo krást nebude.... Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled
Duben 28, 200817 r Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled Ty vole...mě je špatně a jdu to zaspat!
Duben 28, 200817 r a to ste kritizovali mě no zak tohle je fakt hnus,ale jak se mu to libi tak tebe nee ani tvoje auto. Upraveno Duben 28, 200817 r od black007
Duben 28, 200817 r Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled Fakt hustý! To je snad nějaký těsnění do oken, ne? Upraveno Duben 28, 200817 r od j0ska
Duben 28, 200817 r Autor Fakt hustý!To je snad nějaký těsnění do oken, ne? A počkejte až mu to začne odlizat ale zase je jedina na světě
Duben 28, 200817 r Ajo, to je fakt. Přidáme ještě čelní pohled A kdopak je ten šťastný majitel? Deny.Kr sháněl nějaké chromy na O II... Upraveno Duben 28, 200817 r od black007
Duben 28, 200817 r a co interiér,foto by nebylo? Nn, to tam nebylo. By mohlo být ještě zajímavý, co tam vymyslel
Duben 29, 200817 r Ale jide vidět že i pěkné auto se dá poměrně slušně zhnusit... a jestli se toto líbí majiteli co vlastní tuto půvabnou káru , tak bych chtěl vidět jeho manželku
Duben 29, 200817 r ta tvoje se k tomu nebezpečně blíží!!! :smich: no tak to si přehnal kámo, den zúčtování se blíží
Duben 29, 200817 r to je snad nachystané jen aby ho někdo blejsknul, se mi ani nechce věřit, že toto se někomu může líbit! Ale asi se tací najdou, vrchol jsou ty zrcátka!!!!
Duben 29, 200817 r Ale jide vidět že i pěkné auto se dá poměrně slušně zhnusit... a jestli se toto líbí majiteli co vlastní tuto půvabnou káru , tak bych chtěl vidět jeho manželku Bude určitě celá z chromu a samý proužek
Duben 29, 200817 r omg Marios... co to tu bleješ za hovna??? plno "opravdovejch" eRSáků si taky koupí jiný kola a Zenithy pošlou do světa... ta Zdendovo okta vypadá úplně v pohodě... to že si vyměnil nárazníky neznamená, že bude snižovata, dávat RS kola atd... vzpamatuj se!!! přesně tak.....moje slova....připadá mi že kdo nemá rs kola ja absolutně out.....
Duben 30, 200817 r Autor přesně tak.....moje slova....připadá mi že kdo nemá rs kola ja absolutně out..... tak dneska byl pekny den do 12h autičko vapadalo takhle a pak. . . . . . 20ti llety frajirek me před kruhačem sestřelil. vypada to na totalku.předni naprava,zadni naprava, motor v pič.:...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.