stihacka Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Stalo se už někomu že by mu spojka najednou nevystavovala a byla jakoby zavzdušněná a po opětovným nastartování to bylo ok? Stalo se mi to někdy před rokem a teď znova, předtím jsem odvzdušnil celej systém spojky i brzd a zase se to teď opakovalo, ale nic jsem s tím nedělal a je to v poho. Je to znamení že něco odchází? Přijde mi jako by to mělo něco společnýho s posilovačem, ale ten zas nemá nic společnýho se spojkou. Citovat
Lukascheck Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Stalo se už někomu že by mu spojka najednou nevystavovala a byla jakoby zavzdušněná a po opětovným nastartování to bylo ok? Stalo se mi to někdy před rokem a teď znova, předtím jsem odvzdušnil celej systém spojky i brzd a zase se to teď opakovalo, ale nic jsem s tím nedělal a je to v poho. Je to znamení že něco odchází? Přijde mi jako by to mělo něco společnýho s posilovačem, ale ten zas nemá nic společnýho se spojkou. A co takhle ovládání spojky???To tady u těch převodovek není zrovna super vymyšlený Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.