TiGeRZ Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Nemozem tu nikde najst kde sa nachadza ukostrenie radia pod palubovkou.... ak to tu niekde je tak poprosim o link. Nekamenovat hned dik Citovat
Tom_F Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 Nemozem tu nikde najst kde sa nachadza ukostrenie radia pod palubovkou.... ak to tu niekde je tak poprosim o link.Nekamenovat hned dik a stejně tak jestli bych se mohl přidat k dotazu kde najít a ideálně se připojit s plusem na rádio, k baterce to tahat nechci Citovat
vikino1 Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 a stejně tak jestli bych se mohl přidat k dotazu kde najít a ideálně se připojit s plusem na rádio, k baterce to tahat nechci A načo chceš ťahať plus k rádiu keď za stredovým panelom máš kompletne zapojený iso konektor? Citovat
vikino1 Vloženo 8. Duben 2008 Vloženo 8. Duben 2008 Nemozem tu nikde najst kde sa nachadza ukostrenie radia pod palubovkou.... ak to tu niekde je tak poprosim o link.Nekamenovat hned dik Pozri si to v schémach DP Citovat
Strojvůdce Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 Nemozem tu nikde najst kde sa nachadza ukostrenie radia pod palubovkou.... ak to tu niekde je tak poprosim o link.Nekamenovat hned dik Je to pod středovým panelem (pod radiem) na podlaze. Tam co je ŘJ airbagů. Citovat
Strojvůdce Vloženo 9. Duben 2008 Vloženo 9. Duben 2008 Nejedná se o ukostření krabice rádia, ale o minus pól (GND). Alespoň jsem to tak bral. Citovat
TiGeRZ Vloženo 9. Duben 2008 Autor Vloženo 9. Duben 2008 Je to pod středovým panelem (pod radiem) na podlaze. Tam co je ŘJ airbagů. diiiiky Citovat
Tom_F Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 při koupi nového auta ve škodovce dodělávali rádio, v té době od sony. po vyndání starého rádia jsem zjistil, že sony má jiný konektor, po povytažení kabelů jsem ale našel snad to jsou iso konektory na kterých byla redukce na sony. a moje otázka je: je zapojení od škodovky v těchto konektorech shodné se standarteem pro všechna rádia? když tam nacvaknu nové rádio bude to běhat nebo je potřeba něco přepinovávat. Ty konektory jsou dva, jeden na repra a druhý napájení, jde mi o to jestli je na to jasný odpověď nebo se mám zabývat nějakým přeměřováním. Citovat
NNNTomas Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 při koupi nového auta ve škodovce dodělávali rádio, v té době od sony. po vyndání starého rádia jsem zjistil, že sony má jiný konektor, po povytažení kabelů jsem ale našel snad to jsou iso konektory na kterých byla redukce na sony. a moje otázka je: je zapojení od škodovky v těchto konektorech shodné se standarteem pro všechna rádia? když tam nacvaknu nové rádio bude to běhat nebo je potřeba něco přepinovávat. Ty konektory jsou dva, jeden na repra a druhý napájení, jde mi o to jestli je na to jasný odpověď nebo se mám zabývat nějakým přeměřováním. Radši bych to zkontroloval..., ale přehazuje se to na kabelech k rádiu, ne v ISO konektoru.... PS: Už jsi zkusil Rainbowy? Citovat
Tom_F Vloženo 10. Duben 2008 Vloženo 10. Duben 2008 Radši bych to zkontroloval..., ale přehazuje se to na kabelech k rádiu, ne v ISO konektoru....PS: Už jsi zkusil Rainbowy? jj múžeme pořešit po icq Citovat
TiGeRZ Vloženo 28. Červen 2009 Autor Vloženo 28. Červen 2009 Tak som spravil dalsiu zem napojil som sa na vedenie a ukostril na drziak pristrojovky.... stanice mi najde vsetko len tam pocujem stale rusenie .... parazitne signaly. Do fantoma mi ide napajanie.... na streche tiez aj predzosilnovac som menil aj autoradio na skusku a stale ten sum tam je.... Citovat
TiGeRZ Vloženo 28. Červen 2009 Autor Vloženo 28. Červen 2009 Skus odpojit alternator tak to uz si mozem zobrat walkman Citovat
PROCHY603 Vloženo 28. Červen 2009 Vloženo 28. Červen 2009 (editace) TIGERZ: Preto som ti pisal ze odpoj alternator ci ten sum -rusenie nesposobuje ON. TAK SI NEPUSTAJ RADIO A ZIADNY SUM NEBUDES POCUT!!! Editováno: 28. Červen 2009, autor: PROCHY603 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.