foxdivemaster Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 jeste by me zajimalo k cemu je takovy cerny ventil na hadici od filtru k motoru cislo dilu je 165 201 542 A nebo 1J0 130 307K ja ho tam mam a vsichni znamy co maj PDcka ho tam nemaji jestli nekdo vite tak napiste dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 tak co novýho ? co to turbo ? a hoď foto té hadice, mrknu jestli ju mám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 takze panove po strasne dlouhe dobe je muj problem vyresen a uz auto po staru nezahuli,po navstevach vsemoznych servisu a laborovani kde ceho,vymena dilu pokus omyl atd.nic nepomohlo podle vsech bylo vse ok,az ted minuly tyden sem jel k TDIFUNovi na brzdu a on prisel na to ze sou spatne serizeny rozvody dosteloval je a koureni prestalo,je to fakt mazec uz sem myslel ze to snad nikdy nevyresim.ted mam uplne spickovy stary bez koure,spotreba sla dolu,proste FUN je mistr smekam a sem strasne rad ze porad existuji lidi co pomuzou a udelaji i praci na vic,spousta lidi jak nevidi obrovsky zisk tak je ta prace pro ne nezajimava,proto vsem doporucuji jezdete jenom k odbornikom jak je TDIFUN nema pristup k praci jak vetsina servisaku a ikdyz neni mechanik neboji se uspinit ruce a hlavne vi co dela :palec2: jeste jednou dik FUNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 jj, taky chci jit k funovi na serizeni rozvodu. na chipu mi zjistil, ze vacka je nastavena o 0.8 stupne mimo (?), tak se muze stat, ze mi to muze hure startovat. doufam v to, ze se startovani pekne zlepsi ted trosku dele toci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Zdravím, jak se ne ty posunuté rozvody dá jinak přijít... existuje jednodušší cesta než graf...? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 uff tolik chvaly, dekuji. Jsem rad ze se to vyresilo a je to uz ok... :palec2: vsem uspesnej noveho roku a jelikoz mi admin nejak zablokoval reklamu a nejen mne, tak v new roce budete vitani u mne na lazeni nebo jinych sluzbach. www.TDIFUN.cz P.S. trochu jsem to zneuzil a vyuzil ve vlastni reklamu... omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanl Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 zdravim vas.mam uz strasne dlhu dobu problem so startovanim mojej embecky.vymenen uz bolo skoro vsetko ale rano stale startuje ako traktor.vymenil som uz aj par mechanikov a stale zavada pretrvava nikto sa stym este nestretol.kazdy vravel ze to bude v strekoch.pretesnene uz boli dva razy naposledi pred 3 dnami a stale nic.prikladam aj kratucke videjko a hadam pomozu nejake vase postrehy.vdaka VID_20201231_100529.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.