Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

jeste by me zajimalo k cemu je takovy cerny ventil na hadici od filtru k motoru cislo dilu je 165 201 542 A nebo 1J0 130 307K ja ho tam mam a vsichni znamy co maj PDcka ho tam nemaji jestli nekdo vite tak napiste dik

• 3 týdny později...

tak co novýho ? co to turbo ? a hoď foto té hadice, mrknu jestli ju mám taky ;)

• 3 měsíce později...
  • Autor

takze panove po strasne dlouhe dobe je muj problem vyresen a uz auto po staru nezahuli,po navstevach vsemoznych servisu a laborovani kde ceho,vymena dilu pokus omyl atd.nic nepomohlo podle vsech bylo vse ok,az ted minuly tyden sem jel k TDIFUNovi na brzdu a on prisel na to ze sou spatne serizeny rozvody :doh dosteloval je a koureni prestalo,je to fakt mazec :palec2: uz sem myslel ze to snad nikdy nevyresim.ted mam uplne spickovy stary bez koure,spotreba sla dolu,proste FUN je mistr smekam kol5 a sem strasne rad ze porad existuji lidi co pomuzou a udelaji i praci na vic,spousta lidi jak nevidi obrovsky zisk tak je ta prace pro ne nezajimava,proto vsem doporucuji jezdete jenom k odbornikom jak je TDIFUN nema pristup k praci jak vetsina servisaku a ikdyz neni mechanik neboji se uspinit ruce a hlavne vi co dela :palec2: :palec2: jeste jednou dik FUNE

jj, taky chci jit k funovi na serizeni rozvodu. na chipu mi zjistil, ze vacka je nastavena o 0.8 stupne mimo (?), tak se muze stat, ze mi to muze hure startovat. doufam v to, ze se startovani pekne zlepsi :) ted trosku dele toci...

Zdravím, jak se ne ty posunuté rozvody dá jinak přijít... existuje jednodušší cesta než graf...? díky za odpověd

uff tolik chvaly, dekuji. Jsem rad ze se to vyresilo a je to uz ok... :palec2: :palec2: vsem uspesnej noveho roku a jelikoz mi admin nejak zablokoval reklamu a nejen mne, tak v new roce budete vitani u mne na lazeni nebo jinych sluzbach. www.TDIFUN.cz

P.S. trochu jsem to zneuzil a vyuzil ve vlastni reklamu... :) omlouvam se

• 10 let později...

zdravim vas.mam uz strasne dlhu dobu problem so startovanim mojej embecky.vymenen uz bolo skoro vsetko ale rano stale startuje ako traktor.vymenil som uz aj par mechanikov a stale zavada pretrvava nikto sa stym este nestretol.kazdy vravel ze to bude v strekoch.pretesnene uz boli dva razy naposledi pred 3 dnami a stale nic.prikladam aj kratucke videjko a hadam pomozu nejake vase postrehy.vdaka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.