Přejít na obsah

studeny start

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

takze panove po strasne dlouhe dobe je muj problem vyresen a uz auto po staru nezahuli,po navstevach vsemoznych servisu a laborovani kde ceho,vymena dilu pokus omyl atd.nic nepomohlo podle vsech bylo vse ok,az ted minuly tyden sem jel k TDIFUNovi na brzdu a on prisel na to ze sou spatne serizeny rozvody :doh dosteloval je a koureni prestalo,je to fakt mazec :palec2: uz sem myslel ze to snad nikdy nevyresim.ted mam uplne spickovy stary bez koure,spotreba sla dolu,proste FUN je mistr smekam kol5 a sem strasne rad ze porad existuji lidi co pomuzou a udelaji i praci na vic,spousta lidi jak nevidi obrovsky zisk tak je ta prace pro ne nezajimava,proto vsem doporucuji jezdete jenom k odbornikom jak je TDIFUN nema pristup k praci jak vetsina servisaku a ikdyz neni mechanik neboji se uspinit ruce a hlavne vi co dela :palec2: :palec2: jeste jednou dik FUNE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uff tolik chvaly, dekuji. Jsem rad ze se to vyresilo a je to uz ok... :palec2: :palec2: vsem uspesnej noveho roku a jelikoz mi admin nejak zablokoval reklamu a nejen mne, tak v new roce budete vitani u mne na lazeni nebo jinych sluzbach. www.TDIFUN.cz

P.S. trochu jsem to zneuzil a vyuzil ve vlastni reklamu... :) omlouvam se

Odkaz ke komentáři

• o 10 let později...

zdravim vas.mam uz strasne dlhu dobu problem so startovanim mojej embecky.vymenen uz bolo skoro vsetko ale rano stale startuje ako traktor.vymenil som uz aj par mechanikov a stale zavada pretrvava nikto sa stym este nestretol.kazdy vravel ze to bude v strekoch.pretesnene uz boli dva razy naposledi pred 3 dnami a stale nic.prikladam aj kratucke videjko a hadam pomozu nejake vase postrehy.vdaka

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...