mikhayl Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Na nete som objavil nieco taketo : http://mp3.alza.cz/fm-transmitter-whiteber...-01x-d87050.htm ma s tymto niekto nejake skusenosti? Nedochadza ku prilisnemu skresleniu alebo sumu zvuku? Pride mi to ako vhodne riesenie, ked clovek nechce minut 4000+ na radio ktore prehrava mp3. Dik za postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 minule jsem někde četl test těchto transmitterů, není to nejhorší řešení, ale někdy dochází k rušení. Záleží, jak moc si potrpíš na kvalitu. Uvažoval jsem o tom do auta mojí přítelkyně, o zn. Emgeton, nakonec jsem to nechal tak a budu kupovat autorádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Vlach Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Já jsem koupil tohle http://schwaiger.stranky.biz/index.php?mai...products_id=152 a nedoporučuji. Sice to 100% překryje radio (frekvenční pasmá jsou už plná) ale stejně mi to generuje až moc šumu. S radiem nesrovnatelné. Ovšem záleží asi na výrobci jedničkou je prý BELKIN TuneCast II nebo III nemáte s tím někdo zkušenost? Editováno: 13. Duben 2008, autor: Ivan Vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Transmittery se nám poslední dobou docela zlepšily.A to i ty čínské za cca 150Kč.Pokud máte rádio,které nemá USB zásuvku a přitom umí přehrávat Mp3,tak je to docela dobrá věc.Většina autorádií s přehrávačem Mp3 má totiž tu nepříjemnou vlastnost,že se přehrávač spouští stále od stejné písničky a vy po každém zapnutí klíčku musíte znovu a znovu zadávat náhodné přehrávání,jinak cestou do obchodu slyšíte to samé,cestou se stavíte u pumpy,zase slyšíte to samé,přijdete z obchodu,zase to samé...Takové rádio jsem z auta vyndal už po týdnu!Naproti tomu transmitter pokračuje vždy od místa,kde jste ho vypnuli.Vždy si to místo pamatuje,aniž by bylo třeba něco zadávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Dnes se mi dostal do ruky transmitter od Poštovné zdarma,který je vyrobený jako panel, určený k zapuštění do přístrojové desky.Není k tomu,jak to u Číňanů bývá,žádný návod.Má to vzadu dvě svorkovnice,jedna je plus a mínus,ta druhá je na čtyři kabely označené ANT,Lout,CND,Rout.Nevíte někdo,co by to mohlo být?Ten transmitter má i zásuvku AUX,zajímalo by mně,jestli by nešel propojit přes ní s rádiem,že by se signál nemusel dostávat do rádia přes anténu,ale po kabelu.Vzadu na tištěném spoji jsou i otvory na přiletování kabelů k propojení AUX přímo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.se Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 ANT,Lout,CND,Rout: anténa, výstup levý kanál, zem (kostra), výstup pravý kanál AUX je vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Aha,takže ty tři dírky na přiletování kabelů,které jsou tam také a u kterých jsem pochopil,že jsou na AUX,jsou označené stejně AUXL,CND,AUXR...Teď ještě zbývá otázka,co myslel čínský autor tou anténou ANT.Jestli to nemá být připojené k anténě rádia,nebo tam prostě viset kus kabelu jako anténa...A jestli to správně chápu,tak propojení AUX na tom transmitteru a na rádiu by bylo k ničemu,protože to je jen vstup a ne výstup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.se Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 AUX autorádia můžeš propojit s Lout a Rout do AUX transmitteru můžeš připojit např. mobil a přehrávat z něj hudbu anténu bych dal jen kus drátu a nechal viset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.