Publikováno Duben 11, 200817 r chlapi, help. dal som nacipovat auto a vrta mi v hlave, ci by som nemal navstivit mozntaznu firmu a ci by sa to nemalo nejako dostelovat. jazdi to dobre, bez poruch, ale predsa. co si vy myslite ? P.S.: plyn (podtlak) bol namontovany pre chipom... Upraveno Duben 11, 200817 r od colins
Duben 11, 200817 r chlapi, help.dal som nacipovat auto a vrta mi v hlave, ci by som nemal navstivit mozntaznu firmu a ci by sa to nemalo nejako dostelovat. jazdi to dobre, bez poruch, ale predsa. co si vy myslite ? P.S.: plyn bol namontovany pre chipom... Já si myslím že jo, protože plynový program do ŘJ plynu se kopíruje podle hodnot vozidla na benzín. Takže pokud se změní benzínové, měly by se doštelovat i ty plynové. Upraveno Duben 11, 200817 r od montas
Duben 11, 200817 r Já si myslím že jo, protože plynový program do ŘJ plynu se kopíruje podle hodnot vozidla na benzín. Takže pokud se změní benzínové, měly by se doštelovat i ty plynové. podle mě ale toto platí u sekv.vstřikování, kde se plyn.ŘJ učí od benzínové
Duben 11, 200817 r podle mě ale toto platí u sekv.vstřikování, kde se plyn.ŘJ učí od benzínovéNj, já vždycky zapomenu že jsou kluci ze slovenska trochu pozadu v té technice . Takže beru zpět.
Duben 11, 200817 r Nj, já vždycky zapomenu že jsou kluci ze slovenska trochu pozadu v té technice . Takže beru zpět. RJ JUST, ktoru mam ja aj colins sa nastavuje podla hodnout, ktore si navoli sama podla motora, potom ich treba uz len upravit, ak su nejake nezrovnalosti splynovac by mal mat 90kW, to stym nastavenim neviem, ak ti to slape tak by to malo byt OK, ale mozno by to potrebovalo doladit bohatost zmesi
Květen 1, 200817 r Čipované auto je vždycky problém, měl jsem tu pár aut a každé nic moc i když to bylo od "odborných" firem, nakonec natáhnou délku vstřiků aby to líp jelo, stahnou sondu takže funguje např. jen v rozsahu 0.1-0.7V místo 0.1-1V apod. takže je potřeba celé auto naprogramovat znovu, krokový motor má 255 kroků a tobě jde určitě v podtatně menším rozsahu, jednoho krásného dne se ozve rána od motoru/chudá směs/ a bude vymalováno, u 1.3ky je to obzvlášť háklivé....
Květen 2, 200817 r Autor Čipované auto je vždycky problém, měl jsem tu pár aut a každé nic moc i když to bylo od "odborných" firem, nakonec natáhnou délku vstřiků aby to líp jelo, stahnou sondu takže funguje např. jen v rozsahu 0.1-0.7V místo 0.1-1V apod. takže je potřeba celé auto naprogramovat znovu, krokový motor má 255 kroků a tobě jde určitě v podtatně menším rozsahu, jednoho krásného dne se ozve rána od motoru/chudá směs/ a bude vymalováno, u 1.3ky je to obzvlášť háklivé.... ta sonda sa da odmerat v akom rozsahu beha. takze, myslis ze bude lepsie tam prehrat original mapu ??
Květen 3, 200817 r Samozřejmě, změnily se podmínky na vstupu, tzn., že může běhat jinak sonda, vstřiky apod, u ŘJ LPG musí začít pracovat s jinými parametry, např. když sonda běží v menším rozsahu, krokový motorek má sice 255 kroků, ale teď taky může běhat jen na 200 nebo i míň, tím pádem auto bude chudé a pak buď práskne do sání nebo se časem podpálí ventily, a nebo taky horší varianta, vymaže se původní program a když se začne načítat nový tak to začne hlásit "špatný signál sondy" a taky se může stát, že se auto nenačte vůbec a je problém, už jsem tady tak ladil jedno auto/týden/ než začalo pořádně jezdit, jsou s tím jen a jen problémy, ale není to plynem.....
Duben 10, 200916 r tak jsem pochopil že pokud už dávno čip mám není problém s lpg...nastaví se řídící jednotka lpg podle mé čipované...
Duben 10, 200916 r Ak bol chiptuning vykonaný až po prestavbe na LPG a vo vozidle je namontované sekvenčné vstrekovanie treba robiť nejaké nastavenia, alebo sa RJ LPG nstaví podla benzínovej. Pri jazde na LPG sa motor správa rovnako ako pri benzíne, čiže ak som to správne pochopil RJ LPG sa už sama nastavila podľa chipovanej RJ benzínu a netreba nič nastavovať?
Duben 14, 200916 r Ak bol chiptuning vykonaný až po prestavbe na LPG a vo vozidle je namontované sekvenčné vstrekovanie treba robiť nejaké nastavenia, alebo sa RJ LPG nstaví podla benzínovej. Pri jazde na LPG sa motor správa rovnako ako pri benzíne, čiže ak som to správne pochopil RJ LPG sa už sama nastavila podľa chipovanej RJ benzínu a netreba nič nastavovať? Záleží na tom jak velký byl zásah chipu (jak se změnilo dávkování, případně turbo) a jestli LPG systém plní se součastným nastavením chod motoru dobře.
Duben 17, 200916 r Ja som najprv prerobil auto na LPG a potom robil chip na motore.natankoval som plyn v CZ a isiel na dovolenku do HR.V madarsku mi zacala signalizovat kontrolka poruchu ta ale prestala svietit po vycerpani toho paliva ktore som natankoval v HR.Je tomu uz viac mesiacov od leta a viac mi to nespravilo az do soboty minuleho tyzdna bol som zas v CZ v Brne v ZOO natankoval som LPG palivo na pumpe a kontrolka asi po najzdeny 40 km zacala svietit.Tak som zas vyjazdil tu nadrz natankoval v SK a po 47 km to prestalo svietit.Volal som do servisu kde mi to montovali ze mam akusi chudobnu zmas musim prist len mi je divne ze to robi len v CZ.
Duben 24, 200916 r nejaka pumpa pred brnom aj uz presne neviem. Upraveno Duben 24, 200916 r od Mikoho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.