Jay Kay Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Je možné do FII která má papírově 45l nacpat 50l? Dle PP dojezd ještě 20km...? Editováno: 11. Březen 2012, autor: Jay Kay Citovat
Ozi Toretto Vloženo 11. Březen 2012 Vloženo 11. Březen 2012 jay kay - podle me jo, ja dostal do 55 litru u OII 59 litru na pumpe dojezd jsem mel asi 50km jeste. U OI tam slo dostat jeste vic, kdyz se odmackla ta vzduchova pojistka... Citovat
rsrsrs Vloženo 29. Květen 2012 Vloženo 29. Květen 2012 Minulý týždeň som natankoval 59,4l a palubák keď mi začal ukazovať 0km dojazd tak som k pumpe najazdil ešte 47km... Citovat
Joseamigo Vloženo 7. Červen 2012 Vloženo 7. Červen 2012 taky asi zalezi na tom jak si pani pumpari pohrajou s pocitadlem, plomba neplomba...... asi je mozny nacpat rekneme 53litru do 50litrovy nadrze u auta, ale nacpat 22l do 20l kanystru, to me prislo uz trochu moc... (podarilo se mi kdysi v Pcich) jinak ja vetsinou s O1 jedu tankovat hned po rozsviceni hladovyho oka, takze teoreticky tam ma byt jeste nejakej 6-9l? tusim... a bezne natankuju do prvniho vypnuti pistole tak 52l.... v Irsku do Seata nacpu max 1-2litry navic...ale nevim jakou roli v tom hraje to ze vetsina pump nema odsavani par a ani pojistku na pistoli....stastnej to narod... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.