Fire Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danone Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Běžně tankuji kolem 50 litrů, ale podařilo se mi jednou 56 litrů, ale budu na tom pracovat a snad se vejde víc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted April 11, 2008 Author Share Posted April 11, 2008 inac nemoze sa stat ze by stojan na pumpe oje..aval??? ze by si pumpa prilepsovala? no, snad neojebává Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignác Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci L&K Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 (edited) dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více stlač ten čudlík na lavej strane nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . Edited April 11, 2008 by Laci Pecze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignác Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 (edited) stlač ten čudlík na lavej strana nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať . čudlík? no sem tam žádný neviděl, ale zítra to ještě prověřím fakt je tam!!! Edited April 12, 2008 by Ignác Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 od prvního pípnutí,tj.od rozsvícení kontrolky tam nacpu 50 l a to ke konci hooodně odvzdušnuji,počítám tedy rezerva 6 - 7 l ,tak tam vleze celkem 57 l ,kolega s novější 66kW tvrdí 60 l ten čudl najdeš na levé straně hrdla při pohledu dovnitř,je to malá černá kostička! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmvnitra Posted April 11, 2008 Share Posted April 11, 2008 Mate nejake foto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci L&K Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Mate nejake foto? cvaknem,len sa musím trošku rozobrať . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laci L&K Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 fotené z mobilu,takže pardon za kvalitu . zatlačíš ho smerom do nadrže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humanic Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 fotené z mobilu,takže pardon za kvalitu .zatlačíš ho smerom do nadrže. To je přece ale stará známá věc chlapy,tímto způsobem tam narveš o 10l víc jako prd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
novinář Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Minulý týden jsem tam dostal 100 litrů. Plus dva kanistry /20. litrové/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmerlin Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Co myslite tim ze "odvzdusnujete"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humanic Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Co myslite tim ze "odvzdusnujete"? Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomci Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem ) Ale nedělat u benzínu. Hrozí poškození nádobky s aktivním uhlím! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitaP Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Ono už se o tom někde psalo, že není problém dostat do nádrže víc, ale proto výrobce udává nějaký obsah. Jde o bezpečnost, fyzikální vlastnosti paliva.... asi bych takové rekordy neriskoval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted April 15, 2008 Share Posted April 15, 2008 Včera 53 litrú + nejaká ta rezerva 4-5l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JURÁŠ Posted April 16, 2008 Share Posted April 16, 2008 zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! OCTAVIA MA NÁDRZ NA 55 LITRU TECH 5 LITRU SE VEJDE ASI K HRDLU NEVIM JESTLI MA 4X4 VETSI NADRZ ALE NORMALNI OCTA NE JA MAM REKORD 60 A TO Z KANISTRU A BYLO TO AS PO HRDLO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 No to je zase táma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Ja jednou natankoval 92l... 53l do Octy a 39 do Fava.. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franta2008 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Takhle se tankuje plná nádrž na Ukrajině :-) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Posted June 1, 2008 Author Share Posted June 1, 2008 Takhle se tankuje plná nádrž na Ukrajině :-) tak to je mazec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts