Jump to content

Kolik natankujete ???

Fire

Recommended Posts

Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více :)

Ráno jdu tankovat jelikoš mě svítí dojezd cca na 60 km...dojedu a tankuju a natankuju 70 litrů nafty !!!! samozřejmě odvzdušňuji .... pak už mě nebavilo si s tím hrát !!!! podotýkám, že sice mám nádrž na 63 litrů ( 4x4 ), ale i tak je to o 11 % více :)

Ouha tak toto jsem jeste nemeril,ale 70 do toho nenarvu ani kdybych chtel!:)Ale zkusim to,dobra zkouska! :palec2:

dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více ;):feve:

dobré téma tak hned přispěji - 2 roky tankuju a tankuju a nikdy se mi nepodařilo ručičkou palivoměru dosáhnout poslední čárku - nedávnou jsem tu někde četl, jak někdo ještě po prvním cvaknutí tankovací pistole nalije 10 litrů - tož jsem včera tankoval a taky cvakal a cvakal a huráááá ručička už byla v polovině poslední čárky - pro mně úspěch - příště zkusím ještě o něco více ;):feve:

stlač ten čudlík na lavej strane nalievacieho hrdla a nemusíš tolko cvakať ;) .

Edited by Laci Pecze

od prvního pípnutí,tj.od rozsvícení kontrolky tam nacpu 50 l a to ke konci hooodně odvzdušnuji,počítám tedy rezerva 6 - 7 l ,tak tam vleze celkem 57 l ,kolega s novější 66kW tvrdí 60 l

ten čudl najdeš na levé straně hrdla při pohledu dovnitř,je to malá černá kostička!

Co myslite tim ze "odvzdusnujete"?

Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem :) )

Tím čudlíkem v nadrži,jak máš o pár řádků víš to foto,vypustíš z nádrže vzduchovou bublinu a tím pádem ti klesne nafta a mužeš vesele dál dolívat(ovzdušňovat pořád dokola,dokud ti nepoteče nafta nazem :) )

Ale nedělat u benzínu. Hrozí poškození nádobky s aktivním uhlím!

zkus, treba budeš příjemně překvapen !!!! :palec2: ... jak to vyjedu, tak napisu jak jsem tam narval 75 ltrů !!!! :p

OCTAVIA MA NÁDRZ NA 55 LITRU TECH 5 LITRU SE VEJDE ASI K HRDLU NEVIM JESTLI MA 4X4 VETSI NADRZ ALE NORMALNI OCTA NE JA MAM REKORD 60 A TO Z KANISTRU A BYLO TO AS PO HRDLO!!!

• 1 month later...