Taibor1 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Čaute všetci kupil som lakťovú opierku ale je trocha znicená hlavne plast. neviete ako by sami to podarilo opravit a druhá vec ze ten spodok sa líši od tých novších typov ak vidíte, nie je rovný ale zakryvený. Teraz neviem ci to je original opierka z octavie alebo je to z iného auta. ak by mal niekto podobnú namontovanú v aute tak pls odfodte a poslite foto aby som si to mohol pozrieť ako je to tam. Dakujem Vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 S tím poškozením asi moc neuděláš, já bych rýhy nahřál horkovzduškou a srovnal a ty velký místa bych asi jen zatřel větším množstvím barvy v co nejlepším odstínu. Ale budeš mít asi větší problém, podle fotek to není loketka z OI, já tam mám naprosto jinou, ale někde jsem jí už viděl. A taky ti chybý ten držák, na kterém je přišroubovaný, tzv. trojnožka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 no ten mám ale neni to trojnozka ale taký rojuholník a na tom je oznacenie ,škoda, vw, seat, audi . a tú trojnozku ak by ta moja nepasovala tak tu by som vedel spraviť to by nebol taký problém skôr to poskodenie ma hnevá viacej lebo som ju chcel rozobrat ale nejak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 a nebo ten plast přelepit nějakou pevnou látkou. Mě kolikrát štve, že to právě není něčím přelepené. Plast se poškrábe, tenký kobereček nebo nějaká látka by byla lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taibor1 Vloženo 11. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 a nejaký tmel na umelu hmotu nie je ze by som to zabrúsil odmasti ptom dal na to základovku a lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No tohle vypadá jak z nějakého Pašíka z roku 1996??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 mě by zajímalo jakou vlastníte většinou loketku,jestli milotec nebo nejakou inou o dve tretiny levnejsi verzi?vyplati se do milotecu investovat ty dva tisice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Myslím, že většinou se jedná o origo loketky, jsou podle mě nejlepší a dají se sehnat za dobrý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jakože přímo ze škodovky jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Když origo tak jako ze škodovky. Když se podíváš do zde do bazaru nebo objedeš nějakej vrakáč, tak jí komlet max. do 2 tisíc kč pořídíš a myslím, že je to lepší řešení než tam dávat nějaké náhražky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 skus napisat Romanovi R25 http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=1937 (kedysi predaval) alebo prezriet ponuku bazaru: http://forum.skodahome.cz/index.php?showfo...topicfilter=all Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 a myslite že milotec neni dobrá volba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Od milotecu jsem měl loketku ve Felicii a bylo dobrá, ale tam jsem neměl možnost sehnat origo. Mě na těch loketkách o milotecku vadí to, že snad všechny mají tu kovovou trubkovou konstrukci, takže ti tam čouhají prostě trubky, to bych já v autě už nesnesl. Jinak kvalitní docela jsou, ale je možné, že když budeš třeba jezdit sedačkou, tak to bude někde chytat a dřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.