Přejít na obsah

Lakťová opierka

Taibor1

Doporučené příspěvky

Čaute všetci kupil som lakťovú opierku ale je trocha znicená hlavne plast.

post-15399-1207933372_thumb.jpgpost-15399-1207933383_thumb.jpgpost-15399-1207933393_thumb.jpg

neviete ako by sami to podarilo opravit a druhá vec ze ten spodok sa líši od tých novších typov ak vidíte, nie je rovný ale zakryvený.

Teraz neviem ci to je original opierka z octavie alebo je to z iného auta. ak by mal niekto podobnú namontovanú v aute tak pls odfodte a poslite foto aby som si to mohol pozrieť ako je to tam. Dakujem Vám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím poškozením asi moc neuděláš, já bych rýhy nahřál horkovzduškou a srovnal a ty velký místa bych asi jen zatřel větším množstvím barvy v co nejlepším odstínu. Ale budeš mít asi větší problém, podle fotek to není loketka z OI, já tam mám naprosto jinou, ale někde jsem jí už viděl. A taky ti chybý ten držák, na kterém je přišroubovaný, tzv. trojnožka. ;)

Odkaz ke komentáři

no ten mám ale neni to trojnozka ale taký rojuholník a na tom je oznacenie ,škoda, vw, seat, audi

. a tú trojnozku ak by ta moja nepasovala tak tu by som vedel spraviť to by nebol taký problém skôr to poskodenie ma hnevá viacej :) lebo som ju chcel rozobrat ale nejak to nejde

Odkaz ke komentáři

Od milotecu jsem měl loketku ve Felicii a bylo dobrá, ale tam jsem neměl možnost sehnat origo. Mě na těch loketkách o milotecku vadí to, že snad všechny mají tu kovovou trubkovou konstrukci, takže ti tam čouhají prostě trubky, to bych já v autě už nesnesl. Jinak kvalitní docela jsou, ale je možné, že když budeš třeba jezdit sedačkou, tak to bude někde chytat a dřít.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...