Jump to content

Lakťová opierka

Taibor1

Recommended Posts

Čaute všetci kupil som lakťovú opierku ale je trocha znicená hlavne plast.

post-15399-1207933372_thumb.jpgpost-15399-1207933383_thumb.jpgpost-15399-1207933393_thumb.jpg

neviete ako by sami to podarilo opravit a druhá vec ze ten spodok sa líši od tých novších typov ak vidíte, nie je rovný ale zakryvený.

Teraz neviem ci to je original opierka z octavie alebo je to z iného auta. ak by mal niekto podobnú namontovanú v aute tak pls odfodte a poslite foto aby som si to mohol pozrieť ako je to tam. Dakujem Vám.

S tím poškozením asi moc neuděláš, já bych rýhy nahřál horkovzduškou a srovnal a ty velký místa bych asi jen zatřel větším množstvím barvy v co nejlepším odstínu. Ale budeš mít asi větší problém, podle fotek to není loketka z OI, já tam mám naprosto jinou, ale někde jsem jí už viděl. A taky ti chybý ten držák, na kterém je přišroubovaný, tzv. trojnožka. ;)

no ten mám ale neni to trojnozka ale taký rojuholník a na tom je oznacenie ,škoda, vw, seat, audi

. a tú trojnozku ak by ta moja nepasovala tak tu by som vedel spraviť to by nebol taký problém skôr to poskodenie ma hnevá viacej :) lebo som ju chcel rozobrat ale nejak to nejde

Když origo tak jako ze škodovky. Když se podíváš do zde do bazaru nebo objedeš nějakej vrakáč, tak jí komlet max. do 2 tisíc kč pořídíš a myslím, že je to lepší řešení než tam dávat nějaké náhražky. :palec2:

Od milotecu jsem měl loketku ve Felicii a bylo dobrá, ale tam jsem neměl možnost sehnat origo. Mě na těch loketkách o milotecku vadí to, že snad všechny mají tu kovovou trubkovou konstrukci, takže ti tam čouhají prostě trubky, to bych já v autě už nesnesl. Jinak kvalitní docela jsou, ale je možné, že když budeš třeba jezdit sedačkou, tak to bude někde chytat a dřít.