Epicop Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. tak presne tuhle klimu jsem mel v passatovi byl z roku 1998 rok takze oznaceni B5 tusim . jo a byla dodelavana.takze toto je tez dodelavane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj Na to že to je dodělávka to vypadá pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Co som videl, montovali sa do VW Passat B4 (1994-1997) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 (editace) Co som videl, montovali sa do VW Passat B4 (1994-1997) ano ja to mel v B4 1998,ale byla dodelavana Editováno: 16. Duben 2008, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Já mám jiný ovládací panel, k tomu snad návod a původ není!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Já mám jiný ovládací panel, k tomu snad návod a původ není!? ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt já ho vezmu zblízka a hodím to sem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterD Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. Mam taky isty panel v Octe aj ja.Je to dorábaný climatronic od talianskej firmy DIAVIA.Dá sa povedať,že je to renomovaný výrobca klimatizacií,takže je to v poho.To že Ti občas bliká ECON je preto,lebo pri volbe ECON je vypnutý kompresor,a keďže už býva vonku teplejšie,tak kompresor sa pýta aj trocha chladiť.Úplne stopni klímu a potom navoľ automat alebo ručne a malo by to byť OK.Inak ako už bolo spomenuté ovládanie je také isté pri origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogino Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Zdarec,chci se zeptat,kde se dá sehnat ten tvůj zvláštní Climatronic,nebo nemáš ještě jeden na prosej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.