Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl :feve: A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to.

post-12644-1208021067_thumb.jpg

Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl :feve: A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to.

tak presne tuhle klimu jsem mel v passatovi byl z roku 1998 rok takze oznaceni B5 tusim . jo a byla dodelavana.takze toto je tez dodelavane

taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam :palec2: navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj

taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam :palec2: navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj

Na to že to je dodělávka to vypadá pěkně :palec2:

Co som videl, montovali sa do VW Passat B4 (1994-1997)

Co som videl, montovali sa do VW Passat B4 (1994-1997)

ano ja to mel v B4 1998,ale byla dodelavana

Upraveno od burek

Já mám jiný ovládací panel, k tomu snad návod a původ není!?

post-3282-1208337960_thumb.jpg

Já mám jiný ovládací panel, k tomu snad návod a původ není!?

ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt

ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt

já ho vezmu zblízka a hodím to sem!

Mam taky isty panel v Octe aj ja.Je to dorábaný climatronic od talianskej firmy DIAVIA.Dá sa povedať,že je to renomovaný výrobca klimatizacií,takže je to v poho.To že Ti občas bliká ECON je preto,lebo pri volbe ECON je vypnutý kompresor,a keďže už býva vonku teplejšie,tak kompresor sa pýta aj trocha chladiť.Úplne stopni klímu a potom navoľ automat alebo ručne a malo by to byť OK.Inak ako už bolo spomenuté ovládanie je také isté pri origo.

• 3 roky později...

Zdarec,chci se zeptat,kde se dá sehnat ten tvůj zvláštní Climatronic,nebo nemáš ještě jeden na prosej?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.