Publikováno Duben 12, 200817 r Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to.
Duben 12, 200817 r Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. tak presne tuhle klimu jsem mel v passatovi byl z roku 1998 rok takze oznaceni B5 tusim . jo a byla dodelavana.takze toto je tez dodelavane
Duben 12, 200817 r Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj
Duben 15, 200817 r taky sme meli jednu oktu v praci s presne takovym klimatronikem takze nejsi sam navod je stejny jak u normal klimatroniku tak si to nastuduj Na to že to je dodělávka to vypadá pěkně
Duben 16, 200817 r Co som videl, montovali sa do VW Passat B4 (1994-1997) ano ja to mel v B4 1998,ale byla dodelavana Upraveno Duben 16, 200817 r od burek
Duben 16, 200817 r Já mám jiný ovládací panel, k tomu snad návod a původ není!? ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt
Duben 16, 200817 r ta fotka je moc tmava a moc tam toho neni videt já ho vezmu zblízka a hodím to sem!
Duben 17, 200817 r Máte někdy stejný panel ovládání climatronicu? Ještě jsem ho na žádný oktávce neviděl A ještě jeden dotaz. Občas se mi stává, že mi začne blikat na displeji "ECON". Vůbec nevím proč, vše normálně funguje dál, ale bliká to. Mam taky isty panel v Octe aj ja.Je to dorábaný climatronic od talianskej firmy DIAVIA.Dá sa povedať,že je to renomovaný výrobca klimatizacií,takže je to v poho.To že Ti občas bliká ECON je preto,lebo pri volbe ECON je vypnutý kompresor,a keďže už býva vonku teplejšie,tak kompresor sa pýta aj trocha chladiť.Úplne stopni klímu a potom navoľ automat alebo ručne a malo by to byť OK.Inak ako už bolo spomenuté ovládanie je také isté pri origo.
Leden 24, 201213 r Zdarec,chci se zeptat,kde se dá sehnat ten tvůj zvláštní Climatronic,nebo nemáš ještě jeden na prosej?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.