tondas2 Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Kolegové prosím o radu, ted mě prosím nekamenujte ale jedná se o felicii ale to bude asi s fabií shodné.Dnes jsem měnil tchánovy u Felicie spodní čep a jak jsem to zvednul a vzal za kolo tak jsem přišel na to že když ho vezmu silou tak v horním uložení vůle asi tak 5-10mm ale bohužel nevím jestli když je auto zvednuté tak jestli ta vůle tam má být dle mého názoru asi ne a ted to hlavní co tam má vůli??????Mě připadá že ty misky které vlastně tu gumu maji mezi sebou ji nesevřou ale je to jen muj dojem poraďte prosím jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tygr Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Čau,řešil jsem to samé,koupil jsem i nové gumové uložení ,vůle se zmenšila,ale po čase si to sedlo.Při prejezdu nerovností to mlátí,už jsem uvažoval že dám to spodní ložisko i ze shora,ale ještě na to nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.