honzik Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak jsem pri priprave kol na nandani na auto zjistil ze jsou poskozene. pred zimou jsem je klasicky umyl,ususil a povesil na zed jako kazdy jiny rok,ale asi tam nekde zustalo zrnicko soli a ted se nestacim divit. nezkouseli jste nekdo toto opravit ??nebo rovnou nove ? jsou to dezent V stark,problem vidim v prechodu mezi chromem a cernou barvou,coz je v hrane a tam to asi stejne nema sanci vydrzet,koupil jsem je sice v akci,ale i tak to neni zadarmo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 měli jsme stejnej problém s kolama na MB a normálně je vyměnili na záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 něco velice podobného jsem měl na BBS ještě před renovací. Stačí malá ďubka do toho krycího laku a je to hned. Dostane se pod to voda a rozleze se to. Jestli můžeš zkusit reklamaci, tak by to bylo dobrý. Jinak nechat odbarvit a přelakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 dik za reakce,reklamace neuznaji ,kola jsou 1 rok stara a zaruka je 1/2 roku.....nepomohlo ani ze jsem na nich prokazatelne 1/2 roku nejezdil... no nic,moje blbost ze v zime nekontroluju kazdy mesic kola ze se jim nic nedeje :-( protoze je to trosku do hloubky (odhaduju tak 0,1mm- jedno jsem zkusil v tom miste vylestit) tak se to bude dost spatne opravovat, pro me je nejschudnejsi sehnat ted jine a tady ty bud dat na pickapa ( udelat podlozky se zmenou roztece 4x100-5x100) nebo je nekomu venovat. nechcete je nekdo na pokusy s lestenim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 tady to je jen pod tím lakem ne? Odstraňovač laku a přeleštit čelní plochu (samozřejmě nechat udělat). Pak s tím můžeš jezdit a jednou za čas přeleštíš - klidně i obyčejným tempem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 neni to jen pod lakem ! je to do hloubky,zkratka jakoby to narusilo strukturu hliniku... lak jsem z toho uz zbrousil ale je nutno jeste cca 0.1mm zbrousit aby byl hlinik OK.resit to nebudu,tohle na aute nechci hold pouceni do budoucna ze nemam kupovat levne veci... takze jestli je nekdo chce si spravit ma moznost ,daruji za odvoz,jsou rok stare najeto 5tkm,5x100,ET 38,6,5" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 neni to jen pod lakem ! je to do hloubky,zkratka jakoby to narusilo strukturu hliniku...lak jsem z toho uz zbrousil ale je nutno jeste cca 0.1mm zbrousit aby byl hlinik OK.resit to nebudu,tohle na aute nechci hold pouceni do budoucna ze nemam kupovat levne veci... takze jestli je nekdo chce si spravit ma moznost ,daruji za odvoz,jsou rok stare najeto 5tkm,5x100,ET 38,6,5" darujes za odvoz? já si je klidně opravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 rád bych věděl proč jste mi smazali příspěvek???? je to tady jak za bolševika, kdy člověk ani nemůže říct svůj názor aby ho nezavřeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 přečti si pravidla Ale i přesto ti odpovím. OT se maže bez upozornění a oddůvodnění. Chovej se tu slušně a nebude se ti nic mazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 rád bych věděl co jsem řekl špatně, nebo vulgárního? Reagoval jsem pouze na výše uvedený příspěvěk kde se autor zabývá banálním oděrem kol a chce je vyměnit. jak chceš na tak blbou otázku reagovat? jen a pouze mým uvedeným / smazaným/ příspěvkem. pokud je to pro něho tak těžká závada tak ať je vymění a koupí nové. Žádnou vulgaritu v tom nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 tvá rádobyvtipná poznámka nijak nekorespondovala s pomocí. Čili OT, čili smazání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 mi ta poznámka nepřipadala vtipná. a co tydy plantáš, že můj příspěvěk nekorespondoval s pomocí. radil jsem mu at ty kola prodá.Nakonec se na to sám autor ptá "opravit, nebo rovnou nové? ".První si něco pořádně přečtí než něco smažeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 to je tvůj názor, nepochopil jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Anry měl v tom příspěvku pravdu. O nic nejde, nebezpečné to není a je jen na tazateli, jestli je prodá, opraví nebo nechá tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.