Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj chtel bych se zeptat koupil sem si ted znak RS predni nemate nekdo zkusenosti s jeho pridelanim?potreboval bych poradit jak ho mam upevnit diky moc

post-18474-1208422594_thumb.jpg

ahoj.ja som to riesil tak,ze som cez ten zadny plast vypalil 2 dierky a pripevnil ho nna masku makkym drotikom...tenkym...drzi uz asi rok...v mycke problem neni.zatial to vydzal..cav

ahoj chtel bych se zeptat koupil sem si ted znak RS predni nemate nekdo zkusenosti s jeho pridelanim?potreboval bych poradit jak ho mam upevnit diky moc

no originál je na masce jakoby přitavený, ale už se to tu řešilo, je na to lepící oboustraná páska,drží to prý dobře!

• Autor

jasna diky za rady nejak se s tim poperua nevite nekdo kde by se dala sehnat radici paka z eresa?nebo aspon jen ten vrchni stitek z tim napisem?nikde to nemuzu sehnat

• Autor

no prave z fabie sem nasel ale je to 6ti kvalt a ja bych potreboval 5ti stupnovou ale kdyz nebude jineho zbyti tak budu muset no

no prave z fabie sem nasel ale je to 6ti kvalt a ja bych potreboval 5ti stupnovou ale kdyz nebude jineho zbyti tak budu muset no

já to mám taky tak, no tak si 6 doděláš :) nějakých 100 papírků a je tam!!

• Autor

kdyz tech 100papirku sehnat neni jen tak lehke

kámoš ty věcičky řešil tak že si koupil RS, a je po problemech

kámoš ty věcičky řešil tak že si koupil RS, a je po problemech

Joooo, tak to je taky řešení! ;)

já to mám taky tak, no tak si 6 doděláš :) nějakých 100 papírků a je tam!!

Dodělání 6tky stojí u Eurotuning nějakých 30 000,- a ne 100! Řadičku si kupte novou Octavia RS 5 speed za 1200,-

Dodělání 6tky stojí u Eurotuning nějakých 30 000,- a ne 100! Řadičku si kupte novou Octavia RS 5 speed za 1200,-

To víš já to viděl někde v časopise před takovými 5 a více lety, takže to už pěkně kleslo....hmm tak to abych šetřil!! ;)

Tak já jsem fungl novou řadičku RS kupoval na Ostravské burze za 380,- je to teda sice už 3 roky,ale tam se dá koupit mraky věcí za pár korun.Stejně tak jsem tam kupoval znak na přední masku RS 50,- a na zadek 120,- a ještě jsem si vzpoměl že jsem kupoval boční blinkry na blatník(Milotec je myslím nabízí za nějaké velké peníze) a mě stály 20,-ks

Škoda,že už nejsem z ostravska ;)

jasna diky za rady nejak se s tim poperua nevite nekdo kde by se dala sehnat radici paka z eresa?nebo aspon jen ten vrchni stitek z tim napisem?nikde to nemuzu sehnat

Takze az nebudu mit rano cim radit....vim, kam mam jit ;)

Tak já jsem fungl novou řadičku RS kupoval na Ostravské burze za 380,- je to teda sice už 3 roky,ale tam se dá koupit mraky věcí za pár korun.Stejně tak jsem tam kupoval znak na přední masku RS 50,- a na zadek 120,- a ještě jsem si vzpoměl že jsem kupoval boční blinkry na blatník(Milotec je myslím nabízí za nějaké velké peníze) a mě stály 20,-ks

Škoda,že už nejsem z ostravska ;)

ta doba je tatam...

ale k věci, přilep co oboustranou páskou, mám to nalepeno a drží už 2hy rok

• Autor

ok diky za rady

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.