Publikováno Duben 17, 200817 r Zdravím odborníky a prosímo radu.Včera jsem si koupil komplet sedadla z octavie (asi elegance) a chci si je dát respektive už dal do me octavie 1,6 55kw rv 1998.Jde mi o to že mám jen erbeg ve volantu.Tyto sedadla maji boční erbegy a chtěl bych si je tam zapojit co všechno k temu budu potřebovat a zda musím nějak programovat řídící jednotku.Druhý dotaz jak zjistím jestli mají vyhřívání /viz foto spodních svorkovnic) č.1 jsem zjistil že jde na zámek pásu ale 2 a3 nevím jestli jsou oba na bag??A co bude potřeba na zprovoznění výhřevu sedaček pokuď je mají.Mooooc a moooc díky za radu.
Duben 17, 200817 r Autor Hlaaaaaaadaj, poradím, slovo Airbag* ....A nedávaj tak stupídne názvy témam ok? Tos mi teho řekl teda
Duben 17, 200817 r Podle fotky tam máš :ta černá svorkovnice je od signalizace zapnutého pásu řidiče ta zelená je od výhřevu sedaček a ta žlutá je od bagů .
Duben 17, 200817 r Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek
Duben 18, 200817 r Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek
Duben 18, 200817 r Autor Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. Toť v kostce všechno .Neználek diky koukám,že se v tom vyznáš
Duben 18, 200817 r řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval?
Duben 18, 200817 r Autor řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval? dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku Upraveno Duben 18, 200817 r od free.hacker
Duben 18, 200817 r dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketkuNenech se odradit celou instalaci to je bagovka 75 pinová ,čidla nárazu a kabeláž se svorkovnicema seženeš do 2000-2500Kč tady v bazaru.Práce tak na dvě hodiny ,pokud to jde bez problémů. Neználek
Duben 18, 200817 r opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová! ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce Upraveno Duben 18, 200817 r od rolbar
Duben 19, 200817 r Autor opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... Upraveno Duben 19, 200817 r od free.hacker
Duben 19, 200817 r Autor a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu...
Duben 19, 200817 r opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!ceny jsou cca takovéto kabeláž bagů - 500,- čidla - 500,- bagovka - 1000,- kabeláž výhřevu - 500,- ovladač výhřevu - 400,- RJ výhřevu - 1000,- a cca 3h práce Omluva za špatné informace s tou bagovkou jsem to nevěděl. Neználek
Duben 19, 200817 r a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden airbag a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka. Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) Upraveno Duben 19, 200817 r od rolbar
Duben 19, 200817 r Autor jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.