Jump to content

..............SEDAČKY OCTAVIA 1..............

free.hacker

Recommended Posts

Zdravím odborníky a prosímo radu.Včera jsem si koupil komplet sedadla z octavie (asi elegance) a chci si je dát respektive už dal do me octavie 1,6 55kw rv 1998.Jde mi o to že mám jen erbeg ve volantu.Tyto sedadla maji boční erbegy a chtěl bych si je tam zapojit co všechno k temu budu potřebovat a zda musím nějak programovat řídící jednotku.Druhý dotaz jak zjistím jestli mají vyhřívání /viz foto spodních svorkovnic) č.1 jsem zjistil že jde na zámek pásu ale 2 a3 nevím jestli jsou oba na bag??A co bude potřeba na zprovoznění výhřevu sedaček pokuď je mají.Mooooc a moooc díky za radu.

post-2409-1208441308_thumb.jpg

post-2409-1208441321_thumb.jpg

Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. :) Toť v kostce všechno .Neználek

Co se týká dalšího dotazu na dodělání bagů budeš potřebovat bagovku která umi i boční bagy a senzory nárazu potom ještě kabelaš a schema jak to zapojit. Na zapojení výhřevu je potřeba ovládaci prvek a řidící jednotku výhřevu(je to ovladaci rele)A pasy se zprovozní jen propojeni do maxidotu a kostry. :) Toť v kostce všechno .Neználek

:palec2:

diky koukám,že se v tom vyznáš :palec2:

řekl bych že to nebude žádná sranda a celá ani levné, a proč jsi ty sedačky kupoval?

dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku

Edited by free.hacker

dal mi je borec z (elegance) komplet i s bagama za 900,. hlavne maji to vykrojeni na přednich sedadlech,je vic mista vzadu.A zadni maj i loketku
Nenech se odradit celou instalaci to je bagovka 75 pinová ,čidla nárazu a kabeláž se svorkovnicema seženeš do 2000-2500Kč tady v bazaru.Práce tak na dvě hodiny ,pokud to jde bez problémů. :):palec2: Neználek

opravím, že bagovka musí na 1,6/55 MR98 být 100% 50pinová!

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

Edited by rolbar

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

Edited by free.hacker

a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden erbeg a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

:palec2::palec2:

ceny jsou cca takovéto

kabeláž bagů - 500,-

čidla - 500,-

bagovka - 1000,-

kabeláž výhřevu - 500,-

ovladač výhřevu - 400,-

RJ výhřevu - 1000,-

a cca 3h práce

Omluva za špatné informace s tou bagovkou jsem to nevěděl. :feve::) Neználek

a ještě dotaz,musíse něco dělat s řídící jednotkou na vagu??.A ještě nebude to dělat nějaký bordel protože mám ve vybavě jen jeden airbag a to ve volantu na místě spolujezce nemám.Takže po zapojení bočních bych měl zajímavý počet 3 ks erbegu... ;)

jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.

Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) :)

Edited by rolbar

jj, VAG bude potřeba, pro nakódování a kontrolu, místo bagu spolujezdce se dá odpor, protože varianta se 3mi bagy nelze, bagovka by ten u spolujezdce hledala - nenašla a svítila by kontrolka.

Airbag - vzduchový vak a né "erbeg" (nauč s eto sám pro sebe, když pak něco hledáš a neznáš správný výraz, nemůžeš nic najít) :)

:):palec2::palec2::)