Václav Š. Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Opravdu, nevím, co s tím je. Normálně zašroubuju, cvakne to, otočím klíčkem doprava, vytáhnu klíček a... jde to zase úplně v pohodě vyšroubovat i bez klíčku. Jsem tak zaostalej, že to neumím zamknout nebo co s tím je himl?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) Ne je to normální stav. Zámek se zkrátka někdy rozbije a pak už mu snad nic nepomůže. Já to mám na feldě taky. Řešení - koupit novou. Editováno: 17. Duben 2008, autor: Milan12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Já bych to vůbec neřešil,tři roky jsem taky jezdil s rozbitým,stejně,se benzín krade navrtáváním nádrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Hm, nepotěšili jste mě kluci. Doufal jsem, že je na to nějakej fígl. Nestalo se náhodou někomu, že by se ten zámek sám opravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Já si to opravil. V tom víčku je takovej bílej plast, co má za úkol to víčko při zamnknutí protáčet. Ale tlačí na něj moc silná pružina a ten plast praskne, takže sem ten plast nahradil koskem hliníku a fungovalo mi to několik let naprosto spolehlivě. Jen se ten hliník musí pěkně vybrousit. Je to taková kostiška se dvouma zubama nahoře a malým jakoby rantlíkem, za kterej tahá ten zámek. Až to rozebereš, bude ti to hned jasné, budeš ten plast mít prasklej. Kupovat nové víčko nemá cenu. A zkoušet tam dát slabší pružinu, aby to na ten plast nebyl takovej tlak nemá taky cenu, vše jsem již zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Já si to opravil. V tom víčku je takovej bílej plast, co má za úkol to víčko při zamnknutí protáčet. Ale tlačí na něj moc silná pružina a ten plast praskne, takže sem ten plast nahradil koskem hliníku a fungovalo mi to několik let naprosto spolehlivě. Jen se ten hliník musí pěkně vybrousit. Je to taková kostiška se dvouma zubama nahoře a malým jakoby rantlíkem, za kterej tahá ten zámek. Až to rozebereš, bude ti to hned jasné, budeš ten plast mít prasklej. Kupovat nové víčko nemá cenu. A zkoušet tam dát slabší pružinu, aby to na ten plast nebyl takovej tlak nemá taky cenu, vše jsem již zkoušel. Díky za tip, vyzkoušet to můžu, jenom doufám, že to úplně nezku*vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matttes Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 No určitě ti zvládneš. Já jsem si to taky dělal z hliníku a hned jsem to udělali na druhou Feli v rodině. To bylo radosti. Tenkrát jsem to našel někde na netu i vyfocené. Ale už určitě nenajdu kde to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macxtech Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 ako si uz tu cital je tam mali plast ktori sa zlomi ,ja som to robil rucne z pertinaxu ten je dost tvrdi a da sa opracovat . aj som mal fotky ale pri necakanom pade pocitaca mi vsetko islo do koaa tak ze fotky zostali len v hlave ale je to opravitelne len trosku zrucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Mě zas ta zátka cvaká na druhou stranu při dotahování a při povolování ne a zamknout už taky nejde,ale aspoň se na benzině nezdržuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.