Peťas. Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ahoj Octaviáni, mám problém na 1.9TDI, ASV... něco klape (něco jako zvuk řechtačky o Velikonocích) v motoru, ale slyším to jen v otáčkách 1000-2000, potom jakoby se to sklidnilo. A ještě pozoruju mírné roztřepání i v interiéru taky v těchto otáčkách... Auto nepíše závadu, jede normálně, nekouří... Tak já nevím, můžete mi, prosím, poradit? Můžou to dělat hydroštely, když na volnoběh nic neslyším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludekl Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 To nevím, ale zkusil bych projít veškeré silenbloky, občas jeden někde nešikovnej stačí. Nebo počkat až to začne dělat i jiných otáčkách nebo při záběru na zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas. Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Dnes jsem to zase poslouchal a zdá se mi, jako kdyby to vycházelo někde od začátku výfuku... napadly mě nějaké krycí plechy, ale zatím nic. Třeba se to někomu taky stalo... Teď o víkendu bude čas, tak snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 také zaleží kolik máš najeto ... takle se asi nedá moc radit ... může to být hydrošlel,vačka ,čermadlo,nějaký vadný střik ,špatná koprese některého válce. atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas. Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Najeto mám 146tis, auto jede jak má, závada žádná (v paměti závad)... Ještě jsem slyšel, že uhnívá nějaký držák výfuku a pak by to mohlo dělat - při určité frekvenci se to nějak rozvibruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaCi Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Mě to dělá to samé a dneska dokonce se to začalo třepat úplně šíleně jak jsem potřeboval couvat. Poraďte kdo víte co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas. Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Vyměnili jsme hydroštely a nic... takže trochu zbytečná práce, pouze 2 byly měkčí, ale když už to bylo rozdělané. Prosím teda o nějaké další náměty... Vstřiky to být nemůžou, klepe to i při brzdnění... A ještě to upřesním - klepe to pořád (volnoběh i při záběru) a je to přímo úměrné otáčkám. Napadá mě, nemůže klapat třeba nějaké příslušenství? Posilovač, klima atd? Ale to je asi blbost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Sundej řemen příslušenství a nastartuj, uvidíš jestli je to v motoru nebo v příslušenství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaCi Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Mě to dělá to samé a dneska dokonce se to začalo třepat úplně šíleně jak jsem potřeboval couvat. Poraďte kdo víte co s tím. Tak nakonec jsem to měl vysypaný setrvák, dal jsem nový a zase skoro není poznat, že je to diesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.