kubikzovocia Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilo dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilodakujem cidla nejdou videt sou nekde schovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy neměla myslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 aha takze tie dve "veci" co mam na prednych stlpikoch budu bud neorigo sledovanie alebo nieco ine skusim hodit foto ked budem pri aute a mohol by to pripadne niekto identifikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy nemělamyslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) len keby to nahodou niekoho zaujimalo:) Editováno: 22. Duben 2008, autor: kubikzovocia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Není to náhodou Handsfree?? Taky jsem ho takhle měl?? Editováno: 23. Duben 2008, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubikzovocia Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 heh no neviem HF v aute nemam ziadne a je to na oboch stlpikoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Za popolnikom mam tento diel 1U0 959121,v ETKE som nasiel cidlo ultrazvukove (Vybehly dil z vyroby z dne 26/02/2004,tenhle dil je bez nahrady ) je tam prepinanie pozicie + 0 - ja to mam na pozicii 0. V akej polohe to ma byt ? a tie senzory na tych stlpikoch mam tiez ako ma kubikzovocia,pred par mesiacmi som ich skusal -zamknute auto-okno dole zamaval som rukou pred senzorom a alarm sa spustil,dnes to ale nefungovalo,ale alarm mam Meta System,leda ze tam mam dva alarmy od skosovky ktory je asi vypnuty a druhy od fa Meta a ten je funkcny a cidla budu na sledovanie inter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) heh no neviem HF v aute nemam ziadne a je to na oboch stlpikoch... Kamaráde, já tedy nevím, ale mně to přijde jako mikrofony Editováno: 23. Duben 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Kamaráde, já tedy nevím, ale mně to přijde jako mikrofony já to taky tvrdím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Jsou to čidla pohybu. Když někdo sáhne za zaalarmovaného auta např. otevřeným okýnkem, spustí se alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 len keby to nahodou niekoho zaujimalo:) jj ultrazvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) Tohle jsem měl ve Feldě, jsou to ultrazv. čidla pohybu, jak tu bylo řečeno . Nejvíc mě sraly v létě mouchy, ty spustili alarm raz dva. Editováno: 24. Duben 2008, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.