Publikováno Duben 20, 200817 r nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilo dakujem
Duben 20, 200817 r nema nahodou niekto foto originalnych senzorov na sledovanie interieru? lebo nemam origo alarm ale nejake cidla tam mam a na vagu sa mi na jednotku sledovania interieru pripojit nepodarilodakujem cidla nejdou videt sou nekde schovany
Duben 20, 200817 r jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy neměla myslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem
Duben 20, 200817 r Autor aha takze tie dve "veci" co mam na prednych stlpikoch budu bud neorigo sledovanie alebo nieco ine skusim hodit foto ked budem pri aute a mohol by to pripadne niekto identifikovat
Duben 20, 200817 r jednotku sledování interiéru bys nepřipojil i kdybys měl origo alarm škodovka nic takovýho nikdy nemělamyslím že to není ani v blocíh hodnot v komfortce jinak octavia má čidlo hlídání vnitřního prostoru za popelníkem
Duben 22, 200817 r Autor len keby to nahodou niekoho zaujimalo:) Upraveno Duben 22, 200817 r od kubikzovocia
Duben 22, 200817 r Není to náhodou Handsfree?? Taky jsem ho takhle měl?? Upraveno Duben 23, 200817 r od Octavinek
Duben 23, 200817 r Za popolnikom mam tento diel 1U0 959121,v ETKE som nasiel cidlo ultrazvukove (Vybehly dil z vyroby z dne 26/02/2004,tenhle dil je bez nahrady ) je tam prepinanie pozicie + 0 - ja to mam na pozicii 0. V akej polohe to ma byt ? a tie senzory na tych stlpikoch mam tiez ako ma kubikzovocia,pred par mesiacmi som ich skusal -zamknute auto-okno dole zamaval som rukou pred senzorom a alarm sa spustil,dnes to ale nefungovalo,ale alarm mam Meta System,leda ze tam mam dva alarmy od skosovky ktory je asi vypnuty a druhy od fa Meta a ten je funkcny a cidla budu na sledovanie inter.
Duben 23, 200817 r heh no neviem HF v aute nemam ziadne a je to na oboch stlpikoch... Kamaráde, já tedy nevím, ale mně to přijde jako mikrofony Upraveno Duben 23, 200817 r od Palo
Duben 24, 200817 r Jsou to čidla pohybu. Když někdo sáhne za zaalarmovaného auta např. otevřeným okýnkem, spustí se alarm.
Duben 24, 200817 r Tohle jsem měl ve Feldě, jsou to ultrazv. čidla pohybu, jak tu bylo řečeno . Nejvíc mě sraly v létě mouchy, ty spustili alarm raz dva. Upraveno Duben 24, 200817 r od beeson
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.