SilverGT Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Čau chlapy mam octu 98 1.6 74kw a koupil sem přidavny budiky z něhoš jeden z nich je na tlak oleje a připojuje se na olejove čidlo jenže jaksi taksi nevim kde to čidlo je a jak vubec vypada tak vás prosim o radu připadně i foto.. predem dekuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Čau chlapy mam octu 98 1.6 74kw a koupil sem přidavny budiky z něhoš jeden z nich je na tlak oleje a připojuje se na olejove čidlo jenže jaksi taksi nevim kde to čidlo je a jak vubec vypada tak vás prosim o radu připadně i foto.. predem dekuji... Čidlo tam je ale řek bych že to na něj nenapojíš musíš mít adaptér ktery dáš na výměnik na oil.filtru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SilverGT Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 aha no ten adapter mam jen sem nevedel kam ho dat a v manualu pišou na čidlo oleje ale dik za radu tohle sem potřeboval vědet moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 aha no ten adapter mam jen sem nevedel kam ho dat a v manualu pišou na čidlo oleje ale dik za radu tohle sem potřeboval vědet moc dik Neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Zdravím,takí jse koupil budik tlak oleje v motoru,ale podle mě se to vrta do bloku morotu,,,,,,nebo ne???Napište mě jak ste to tam a kak dal ajkou značku toho budiku mate????díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Zdravím,takí jse koupil budik tlak oleje v motoru,ale podle mě se to vrta do bloku morotu,,,,,,nebo ne???Napište mě jak ste to tam a kak dal ajkou značku toho budiku mate????díky moc To by sis dal kdyby si to navrtal do bloku a to jesště ani nevíš kudy vedou mazací kanály.Máš na oil filt vložku nebo plechový ze zavitem pokud ten tak mezi něj dáš tu radukci a na to si dáš čidlla třeba tlak a teplotu oleje jinak mám budíky raid HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.