mata100 Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 (editace) Nikde jsem nenašel podobné téma, tak mě prosím neukamenujte. Mám takový menší problém. Vlastním F1 1.2 HTP 47kw teprve 2 měsíce,najeto 5000km a poslední 2000km se mě ozývá taková kovová rána někde od přední nápravy a to pouze po dobrždění a následném rozjezdu. Prostě když třeba v klidu dojedu na semafor , tak při následném rozjezdu to křupne a je to docela dost slyšet. Připadá mě to jako když něco přeskočí při tom dobrždění a pak to křupne při tom rozjezdu. Měl jste prosím někdo něco podobného nebo je to normální. Do 15000km garančky mám ještě daleko, tak jestli to mám řešit nebo to mám nechat až na tu garančku. Díky Martin Editováno: 21. Duben 2008, autor: mata100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Nikde jsem nenašel podobné téma, tak mě prosím neukamenujte. Mám takový menší problém. Vlastním F1 1.2 HTP 47kw teprve 2 měsíce,najeto 5000km a poslední 2000km se mě ozývá taková kovová rána někde od přední nápravy a to pouze po dobrždění a následném rozjezdu. Prostě když třeba v klidu dojedu na semafor , tak při následném rozjezdu to křupne a je to docela dost slyšet. Připadá mě to jako když něco přeskočí při tom dobrždění a pak to křupne při tom rozjezdu. Měl jste prosím někdo něco podobného nebo je to normální. Do 15000km garančky mám ještě daleko, tak jestli to mám řešit nebo to mám nechat až na tu garančku. Díky Martin Ja bych to šel řešit maš na to zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.