Frenchman Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Chlapi, nejste někdo z Brna nebo poblíž? Mám zvláštní dar rozlámat všechny plasty a držáčky když se snažím něco rozebrat sám. Taky mi levej blinkr nebliká, uhradím cenu materiálu a libovolnou částku na pivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtecany Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 2009 po faceliftu here Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Zdravím. Octávia II r. 2005 odešel mi blikač v levém zrcátku. Bude pasovat nový z fl Octávie,nebo jen z před fl. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 (editace) Taky mi Nesvítí levý blinkr v zrcátku, všiml jsem si toho při zamikání auta. Asi se při míti pistolí vyhnu stříkáním na zrcátko, jestli to pak někde uvnitř koroduje. Po výplatě zajedu do servisu Škoda, chtěl bych to na počkání, když už to stojí ranec, tak uvidíme. Mám ten blikač, s osvětlením nástupního prostoru koupený za 1030 Kč ze servisu Škoda, dokonce ho měli skladem. Na tom plastu nikde po obvodu není žádná guma, možná je až na protikusu zpětného zrcátka, uvidíme. Už je to uděláno, už je to hotovo. Teď už jen koupit zrcátko, které při páčení prasklo xD Po obvodu diod/žárovky, jsou gumy. Ty gumy pokud zpuchřejí, tak dovnitř nateče za deště voda. Tak jsem koupil nové zrcátko, za 1380 s DPH, v servisu Škoda. Ty pružinky si samy nastrčíte, já je jen doma přilepil, jako na originálu. I na originálu se po těch letech vyklali. Slouží to proti vybracím, aby se vám zrcátko neklepalo za jízdy. Editováno: 15. Srpen 2017, autor: Anvil747 Přidání dalšího infa, a jpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 V 16. března 2010 na 20:28, pajko napsal: noo najprv skusim opravit ten moj stary zajtra idem kupit taku led diodu oranzovu...skusim to-aspon ci to pojde...ked nie kupim novy ked ano poriadne to utesnim (teda aspon sa o to pokusim)...nedali mi kvoli tomu STK To jako fakt? On si toho na technické kontrole někdo všiml? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 6. Duben 2020 Sdílet Vloženo 6. Duben 2020 (editace) Dobrý den,potřeboval bych radu. Mám OII 2005 a neblikaji mi směrovky v zrcátkách. Tak jsem to rozdělal a do blikače vede kabel na takovým úzkým ,bílým ,,spojovacem,, jak ze zrcátka tak z blikače. Tím bílým je to spojeny. A na blikači je ten kabel jakoby napájený. Diody.Otázka zní ,bude fungovat,respektive napojím tam toto? https://www.autodily-na-skodu.cz/BLIKAC-ZRCATKA-octavia2-P-d2775.htm# Budu asi potřebovat tuto redukci? https://www.mroauto.cz/cs/katalog/detail-zbozi/blikac/magneti-marelli/351990001350/2376435/?gclid=CjwKCAjwpqv0BRABEiwA-TySwdiIouGpfZM5WB_MiOSGBVWTq5TSV_d-QWCr_KHZfW1RgrOy2mYN6hoCoDEQAvD_BwE Dekuji Editováno: 6. Duben 2020, autor: Sonsamuelson Vklad fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anvil747 Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Dobrý den, podle ceny to není originál. Já kupoval za trojnásobek v servisu Škoda, podle malého TP. Pokud chcete ušetřit kupte to z netu, plus pošta k tomu... Pokud to budete vracet, tak platíte poštu znovu... Připravte si sadu bitů hvězdiček, a fakt malých, při nejhorším dokoupite dodatečně při výměně, až zjistíte, jaký tam v zrcátku je. Není to sranda vyměnit, byt jsem z boku otáčel kleštěma. Mám teď Octávii III, a v osvětlení nástupního prostoru, jsem měnil žárovku za led světla. To v tý dvojkové můžete taky udělat. Celé světlo, nebo jen žárovku koupíte na: obautodily.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Dal bych si pozor, jestli je to verze s nebo bez osvětlení. S 1Z0949102B 1Z0949101B Bez 1Z0949102C 1Z0949101C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Děkuji,jak jsem na to koukal ,tak tam mám teď jakože diody,chtěl bych aby to blikalo s blinkrem, oranžově,půjde to. Jaký osvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 (editace) Ty diody jsou blinkr. Otázka je, jestli je tam ještě žárovka která slouží pro osvětlení nástupního prostoru. Jestli jo, pak potřebuješ 1Z0949102B 1Z0949101B Editováno: 7. Duben 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Aha. No žádná žárovka jiná krom diod tam není. Takže musím koupit bez osvětlení,tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 A toto budu potřebovat tedy. Nebo jdou ty blikače i jiné.... https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0949101dd-elektricke-vedeni-pro-blinkr-zrcatka-oe-19701.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 To netuším, ale podle mě svazek půjde použít od současného dílu a zapojíte do nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 No současně to mám tak,že mam na tom blikači to napájený a drát z toho je samec do tohoto byleho .. https://www.aci.cz/7622910q-svazek-kabelu-adapter-pro-bocni-blikac-do-zpetneho-zrcatka-7622913q-914q-original_d65173.html Takže otázka zní,za to mají všechny ty blikače stejnou zdířku jako je v odkaze to ,,černý,,.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 (editace) No dobře, tak blikači je "bílý samec" a ze zrcátka (z auta) musí být "bíla samice" ne? edit: aha, už chápu. Ty nový party už nemají svazek naletovaný, ale mají konektor. Takže asi jo, bude potřeba i i svazek. Editováno: 7. Duben 2020, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 přesně Tak :) ok moc děkuji ,pěkný den. A hlavně zdravíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 A pozor, jsou ty svazky zase dva. S a bez osvětlení. 1Z0949101DD a 1Z0949101CC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.