Doli Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Ahoj, zatim jsem to tady jeste nevidel. Tak to sem hodim, nasel jsem to na ostavia-forum.de Jedná se o soucast z Audi S3/TT ktera se vymeni kus za kus a dojde (mensi roztec) ke zkraceni drah RP o cca 2cm (ted asi 12cm) po uprave 10cm. Kdo umi nemecky tak si to sam dobre prelozi. Cislo dilu 8J0 711 051 660Kc Do MR06 se musi prikoupit i stelovak na bovden, kvuli jinemu prumeru diry. 1K0 711 761 B 196Kc Nahradni pojistna podlozka N 908 159 03 Postup pri vymene. ODKAZ Editováno: 22. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 To je super, líbí se mi to. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dobrý, taky se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 To je mazec, na O1 by něco nebylo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Bude nekdo montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Bude nekdo montovat? Já nevím, poradím se s klukama v servisu zda by si na to troufli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 (editace) no mohli by sme do toho jit ,ty to budes obednavat? Editováno: 24. Duben 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Mozna pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Mozna pristi tyden. no jasně, už mi to dochází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 To je mazec, na O1 by něco nebylo ??? Přimlouvám se za O I bylo by to pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 A nemůže to zlobit s Constructem? Že by třeba ŘP nebyla v poloze, co by měla na zpátečku být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Přimlouvám se za O I bylo by to pěkný tezko rict... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 A nemůže to zlobit s Constructem? Že by třeba ŘP nebyla v poloze, co by měla na zpátečku být? To se uvidi az to tam bude! Mozna kdyby to bylo hodne zkraceny tak asi jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) A nemůže to zlobit s Constructem? Že by třeba ŘP nebyla v poloze, co by měla na zpátečku být? Dneska jsem na to koukal, mam DefendLock a problem bude. Ale myslím, že to půjde upravit. Jde o to, jak bude tvrdý materiál Defendlocku. Editováno: 28. Duben 2008, autor: mlcoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Dneska jsem na to koukal, mam DefendLock a problem bude. Ale myslím, že to půjde upravit. Jde o to, jak bude tvrdý materiál Defendlocku. No mám pocit, že je hodně tvrdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 du s dolim do toho ,už mě unavuje ta dlouhá dráha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Dejte pak vědět nakolik se vám to "zkrátilo" Zmenšení o 2cm mi přijde jako nic Nakolik že ta sranda vynde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Dva cm je hodně A zamykáni řadící páky to ovlivní, jelikož to zamyká páku a zrovna na jijí dráze dojde z zkrácení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 heue a jde to i naDSG?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stowasser Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 to radenie z TT mam v RSe pol roka, na zaciatku bol rozdel v radeni evidentny, dnes si ho uz neuvedomujem, radenie funguje fajn, jedine pri radeni prvej rychlosti citit trochu nejasne radenie, podla nemeckeho fora je to vsak asi ok, iba par ludom to funguje na vsetkych 7 stupnoch lahko. Brat postrehol rychlejsie radenie okamzite po presadnuti zo svojej RSky do mojej, teraz to uz ma aj on ;o) . Tuto malu upravu povazujem za velmi lacnu a ucinnu. Na aute som okrem toho riesil iba male drobnosti, kedze je to leasingove auto a mam ho iba na 3 roky. Doporucujem opierku nohy z golfu gti, chromove kruzky na climatronicu, ovladani svetiel a zrkadiel, osvetlenie vsetkych kluciek z L&K a samozrejme kastlik pod sedadlo sofera. Okrem toho ochranne listy RS aj pre zadne dvere a gumene tesnenie, aby pod kapotu "neprsalo". Teraz riesim domontovanie zasuvky 12V do kufra, lebo leto sa blizi a bude treba chladnicku. Kua preco to dava Skoda iba do kombi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Je to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 To jsem zvědavý jak Ti tam teď půjdou rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Já taky na sucho to vypadá líp než šli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Dolík tu psal, že kolegům v reichu to jde dobře jen asi jednomu nebo dvoum, tak uvidíš. Jestli to je takovej zázrak, tak si to snad dám taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Jo jo ,ale podle mě to je čistě otázka seřízení JINAK TA ZPÁTEČKA JDE ZAMYKAT BEZ PROBLÉMŮ Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.