manoto Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 To je jen na zadní nápravu ?? Na předek by se to hodilo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Dělá se i na předek určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 V 2. 11. 2016 at 7:00, SUP1 napsal: cca 18mm Nebo (pro zajímavost) lze vyřešit podložkami na pružiny https://www.escape6.cz/podlozky-pro-zvyseni-vozu-st-suspensions-pro-skoda-superb-3u-r-v-od-02-02-zadni-naprava-20-mm-id253633/ Tohle je trošku problém. Na autoservis nám přijel chlapík co tam měl něco podobného. Tlumiče očividně při prázdném autě dostali pístem do vrchu tlumiče. A na jenom kole mu to vypadlo, takže auto bylo přetíženo na jednu stranu. Otázkou je jakou to mělo výšku - to už nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2016 To máš určitě pravdu. Je to spíše pro auto, které jezdí pernamentně zatížené (např. já vozil v kufru furt 80kg hifi krámů) Škoda, že ještě někdo nevymyslel spíš podložky na vršek tlumičové jednotky (mezi tlumič a kastli). Tam by to bordel nedělalo. Ale šikovný zámečník by to určitě vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Chlapi, ještě se zeptám. Kolik cm od země má být přední nárazník ? Já mam pocit že to nějaký hejhula předemnou snižoval protože jinak to není možný :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero7 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Čaute páni... Chcem sa opýtať, či má niekto skúsenosť, lebo nikde to neviem nájsť... Chcem dat pružiny eibach na superb 1 1.9tdi - 30/-30, ale chcem zistiť ci bude problém so svetlami, keďže sú na nápravach snímače výšky... Bude to treba nejako opraviť, alebo všetko bude v poriadku... Vďaka za odpovede, kto má s tým skúsenosť :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 cau pokud se nepletu a ty snizis vysku vozu budes muset udelat opravu svetel nerikam to na stopro ale mechanicky je znova nastavis a pak provedes zakladni nastaveni pres diag a melo by to bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero7 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Mal si s tým skúsenosť? Alebo si videl kde to riešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 koukam na u meho supa a ty si jen po snizeni podvozku znovu nastavis uhel svetel a elektronika se uz sama postara o zmenu naklonu pri zmene vysky (zhoupnuti auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero7 Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 V poriadku ďakujem... Snáď to tak bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onrej Janota Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) Ahoj panove,potreboval bych radu😉 mám Superba rok 2017 sport line, zadní pružiny se mi zdály nějaké unavené tak se mi vyměnil ale neustále auto nemá tak normální výšku jako běžný super. Mám adaptivní tlumiče ale nevykazují chybu tak si myslím že chyba nebude v tlumičích. Nedají se sehnat nějaké vyšší gumy pod pružiny aby se auto trochu zvýšilo? Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: Onrej Janota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.