Vasekk Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak ja nwm dam jen podlozky a bude......vysolit 15tis za podvozek nehodlam a jina varianat teda neni.....Myslis komfortem nebo jako pri manevru .... při manevru...jak jsou hrboly, tak to odskakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 TAk sem dcl zklamanej .......vyrobci to prodavaj s timze staci dat jen pruziny a pak clovek ayb dal celej podvozek.... Jeste uvidim....treba dam variantu jako ty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 TAk sem dcl zklamanej .......vyrobci to prodavaj s timze staci dat jen pruziny a pak clovek ayb dal celej podvozek....Jeste uvidim....treba dam variantu jako ty! Dám vědět až to nasadim..klidně si to budeš moct na nějakém srazu vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jo to by bylo supr .....tak uvidim....treba mne budou vyhovovat jen pruziny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 To tu trochu oživím. Je to už nějaká doba, takže kdo se přidal s jakým podvozkem? A jaký máte zkušenosti? Najedu tak 50tis km a nerad bych, aby mě to někde vykoplo ze zatáčky kvůli horšímu tlumení (tedy odskakování kola oproti serii) a nebo proto, že to byl šmejd, kterej zrovna v zatáčce vytek. Taky bych chtěl dolu a cena okolo bůra byla optimal, ale jak sem to tu přečet, tak asi varianta kratší pružiny plus origo tlumiče vždy sníží jízdní vlastnosti. A to je špatná cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Nedávno měnil pouze pružiny Vick, tak mu napiš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 jj já měnil jen pružiny a nezdá se mi že by se zhoršily jízdní vlastnosti.Prohnal jsem to jak do zatáček tak asi ve 150 km/h a zdálo se mi to good.Je ale pravda,že to bylo pouze na zimních gumách.Letní ještě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 A co si dával za pružiny? HaR? Zkoušel si vzít nějakou zatáčku přes rozbitou krajnici, jestli to odskakuje nebo ne? Já bych šel taky nejradši touto cestou a potom až se budou měnit tlumiče ve 200tis (což je tak 2 roky) tak až teprv pak dát i tlumiče. O kolik je to dole? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 dole to je o 3cm a ne přes rozbité cesty jsem nejel ale nepozoroval jsem že by to bylo nějak tvrdší.No ale jak říkám,jsem na zimních kolech tak uvidím až co na jaře.Jinak jsem kupoval Eibach pružiny.Cena 4500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ok, asi pudu stejnou cestou, tak dej vědět, kdybys zkoušel ty hrboli apod. Kdy budeš přezouvat? Já nejdřív v dubnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Pouze pera HaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ok, asi pudu stejnou cestou, tak dej vědět, kdybys zkoušel ty hrboli apod. Kdy budeš přezouvat? Já nejdřív v dubnu.. No já klidně i v březnu.Jen co teplota trvale stoupne nad 7 stupňů tak jdu do toho.Jinak ani moc nepředpokládám,žebych nějak vyhledával hrboly.A už vůbec né až přezuju.Přece jen ta kola jsou dost cotlivá a radši se každé nerovnosti vyhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Já mám Weitec a letnáky už mám nasazený a příští tyden vyjíždím.Tome,podvozku se neboj,ba na opak bude ti to sedět líp a ještě se mi nestalo,že mi auto odskočilo,když jsem přejel díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Tak tak ... Ale nemysli si ... Stelovak je dobra Vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jak jinak bejt jeste nize ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 věc názoru.Nezatracuju to,ale být tak nízko za každou cenu to ani omylem.Základ je mít auto přizpůsobené okolním cestám a to já mám.Níž už nepůjdu protože naše cesty nejsou v dobrém stavu a nebudu riskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Dit te Vito nikdo nenuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to bylo jen konstatování.jinak ty jsi už naštěstí přestal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vypadá to moc pěkně,ale jak říkal Víck,na naše cesty to není a zbytečně ničit podvozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Vito vsak ja to chapu ... ... ale kdyz ono je to tak krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Petříku, krásné foto. Mít auto na parádu, tak neváhám, ale já mám auto na ježdění, takže víc jak 35mm jít nehodlám i když se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Delfyne, ty tam máš teď jenom pružiny a tlumiče sériový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Mam tady vic foto krasnejch pasu a superbu kdyby byl zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Jj Tome mám a mám to pěkně měkoučký -5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Mam tady vic foto krasnejch pasu a superbu kdyby byl zajem :D No to si piš že je zájem,ani mě nubaví koukat na televizi,jak na ty krásné fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.