Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak ja nwm dam jen podlozky a bude......vysolit 15tis za podvozek nehodlam a jina varianat teda neni.....Myslis komfortem nebo jako pri manevru ....

při manevru...jak jsou hrboly, tak to odskakuje :feve:

Vloženo
:( TAk sem dcl zklamanej :mellow: .......vyrobci to prodavaj s timze staci dat jen pruziny a pak clovek ayb dal celej podvozek....

Jeste uvidim....treba dam variantu jako ty! ;)

Dám vědět až to nasadim..klidně si to budeš moct na nějakém srazu vyzkoušet ;)

• o 10 měsíců později...
Vloženo

To tu trochu oživím. Je to už nějaká doba, takže kdo se přidal s jakým podvozkem? A jaký máte zkušenosti?

Najedu tak 50tis km a nerad bych, aby mě to někde vykoplo ze zatáčky kvůli horšímu tlumení (tedy odskakování kola oproti serii) a nebo proto, že to byl šmejd, kterej zrovna v zatáčce vytek.

Taky bych chtěl dolu a cena okolo bůra byla optimal, ale jak sem to tu přečet, tak asi varianta kratší pružiny plus origo tlumiče vždy sníží jízdní vlastnosti. A to je špatná cesta :(

Vloženo

jj já měnil jen pružiny a nezdá se mi že by se zhoršily jízdní vlastnosti.Prohnal jsem to jak do zatáček tak asi ve 150 km/h a zdálo se mi to good.Je ale pravda,že to bylo pouze na zimních gumách.Letní ještě ne

Vloženo

A co si dával za pružiny? HaR?

Zkoušel si vzít nějakou zatáčku přes rozbitou krajnici, jestli to odskakuje nebo ne? Já bych šel taky nejradši touto cestou a potom až se budou měnit tlumiče ve 200tis (což je tak 2 roky) tak až teprv pak dát i tlumiče. O kolik je to dole? Díky

Vloženo

dole to je o 3cm a ne přes rozbité cesty jsem nejel ale nepozoroval jsem že by to bylo nějak tvrdší.No ale jak říkám,jsem na zimních kolech tak uvidím až co na jaře.Jinak jsem kupoval Eibach pružiny.Cena 4500kč

Vloženo
Ok, asi pudu stejnou cestou, tak dej vědět, kdybys zkoušel ty hrboli apod. Kdy budeš přezouvat? Já nejdřív v dubnu..

No já klidně i v březnu.Jen co teplota trvale stoupne nad 7 stupňů tak jdu do toho.Jinak ani moc nepředpokládám,žebych nějak vyhledával hrboly.A už vůbec né až přezuju.Přece jen ta kola jsou dost cotlivá a radši se každé nerovnosti vyhnu

Vloženo

Já mám Weitec a letnáky už mám nasazený a příští tyden vyjíždím.Tome,podvozku se neboj,ba na opak bude ti to sedět líp a ještě se mi nestalo,že mi auto odskočilo,když jsem přejel díru :)

Vloženo

věc názoru.Nezatracuju to,ale být tak nízko za každou cenu to ani omylem.Základ je mít auto přizpůsobené okolním cestám a to já mám.Níž už nepůjdu protože naše cesty nejsou v dobrém stavu a nebudu riskovat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...