Únor 28, 200916 r tak to je jiná. Já myslel, že máš celý podvozek.. Tož možná na jaro přijdou tedy jen pružiny... Jinak teď poptávám od prodejce z aukra ty tlumiče Bilstein B8 Sprint, tak pak písnu, co za ně chce
Únor 28, 200916 r mno pěkný fotečky, ale na mě už je to moc hard-core. Já jsem fanda funkčnosti To bude asi tím, že tím autem musím jezdít Ale některý kolesa bych si vybral...
Únor 28, 200916 r Petrajs, nevis co to je za podovzky, jak jim zalejzaj kola do podbehu? nebo o kolik to je snizeny..? Upraveno Únor 28, 200916 r od Jirik_superb
Únor 28, 200916 r to sou štelovatelný případně vzducháče třeba Ptica má štelák od Supersportu a sníženo myslím o 8-9cm
Únor 28, 200916 r máš recht, omlouvám se! o 8 to měl maca s Eibachem na Fabii jinak citace z Pticova tématu: "Podvozek: Supersport -65mm na kazdou napravu (nastavenej na maximum dolu ale jeste to trochu pujde "
Únor 28, 200916 r Jo a nevis jak to chces dat jeste niz? Nebo je tohle uz to niz? Upraveno Únor 28, 200916 r od Jirik_superb
Březen 1, 200916 r Jiriku kdyz vyhodis dorazy tak to budes mit jako motokaru :D Proste bude ti to pri max propruzeni pruzit asi tak 2cm :D Osobne nevim kam chce jit Ptica niz a myslim,ze to je u nej nesmysl Kdyz vezmes ze ma vanu treba 4cm od zeme a jeste to proruzi + vyjete koleje :D Nevim ... No vetsina vyrobcu stelungu udava snizeni max -65 Ale to je pouze nekde napriklad KW var. 1 udavane snizeni -70mm a v Nemecku je uplne normalnui,ze ho schodej klidne o 11cm Mne prijde optimal tak -60mm/-50mm preci jen kdyz ti nekdo naskace dozadu a neco nalozis tak at mas alespon nejakou rezervu od zeme :D i ten 1cm prijde vhod
Březen 1, 200916 r Pokracujeme Jen podotykam ze cerny superb na solidech neni na airride, ale ma stav podvozek
Březen 1, 200916 r Jinak tu mam kluci dalsi galerku Ale to bych vas moc namlsal :D doufam,ze nam tato galerie trosku usmerni styly uprav
Březen 1, 200916 r KW V1 udavaj -65 mm ne? Pro ujasnenou, ptica to ma na tehle fotkach -65mm? Ok jde o to,ze co udavaj je nesmysl to je pouze schvalene snizeni Ptica rika,ze to ma -65,ale dle Me to bude vice :)Blbe se to pak uz meri
Březen 1, 200916 r http://makocar.cz/index.php?action=10101&a...hm=&id_hmp= Co myslis et nevim podlozku nevim vim jen,ze je na nemeckym foru Upraveno Březen 1, 200916 r od Petřik
Březen 1, 200916 r Hm... achjo, v pondeli jedu do HP a pokud to nedaj dolu aspon o 65 tak asi KW. Hele nevis jaky je orzdil mezi KW ECO V1 a KW V1. Cena je asi o 3 tisice nizsi u eko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.