Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Opoustime tema pruziny Prechazime na airride :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nevadi to nekomu ?? :D Nee...pokracujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Pěkný fotečky už chci zase jiný kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kratke pruziny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jdu zmenit nazev tematu :D Vlastne nejduprosim sejdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Pěkný fotečky už chci zase jiný kola Plechovy v chromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Love airride Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 To je krasny kluci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ta IV.se mi líbí,kde bereš ty fotky,pošli sem nějaký supíky na podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Hm, pěkný fotečky, a už vím, proč to tam dávaj...vždycky parkuj, kde se nemá, to je určo proti odtáhnutí a botičkám, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Solid ?? Ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 19" je 19" Jo tamty kola josu prosim z TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Kdo rikal ze ma problemy s CR silnicema ?? No muzu ja v ty skole davat pozor ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Tak ty chrom SOLIDY to je mazec, to ciiii.... ale priznam se, uz sem koukal, ze nechat je za 10 vylestit by byla fakt libovka!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mrte Taky jsem to zvazoval,ale lepsi je sehnat jiny kola a potom je vylestit :D samozrejme myslim styl AUdi apod kol Ktere jsou obycejne krasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Musel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 SOLIDY jsou obyčejné krásné a hlavně mi přijdou, že se k tomu auto hodí. A ještě k tomu komfort a cena 17" gum. No a když se rozhodnu to ještě hodit dolu a třeba vyleštit kola, tak to bude mazec v kombinaci s černou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty kola na supu jsou pěkný.Mě se líbí ASA ZR2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty kola na supu jsou pěkný.Mě se líbí ASA ZR2 Ty jsou nejlepsi Ale cena Delfy vid 16tis za kolo tusim v 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 SOLIDY jsou obyčejné krásné a hlavně mi přijdou, že se k tomu auto hodí. A ještě k tomu komfort a cena 17" gum. No a když se rozhodnu to ještě hodit dolu a třeba vyleštit kola, tak to bude mazec v kombinaci s černou! Urcite bude to OEM + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mno to je taky moc pěkné Karlíku Kluci, jdu se věnovat polovčce. Jo a back to the topic....furt nevím jak ty pružiny....asi to budu muset u někoho testnout Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 OEM ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Mno to je taky moc pěkné Karlíku Kluci, jdu se věnovat polovčce. Jo a back to the topic....furt nevím jak ty pružiny....asi to budu muset u někoho testnout Mějte se HaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.