Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ZR2 in black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ty jsou nejlepsi Ale cena Delfy vid 16tis za kolo tusim v 19" No já koukal na 18" a kolo kolem 11tis.,ale replica 4,5tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 USA sytle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 No já koukal na 18" a kolo kolem 11tis.,ale replica 4,5tis. Replica ?? Keckas ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Decent ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nekecááám jsou hodně podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Link plis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Posílal mi to Vlastík,takže nevim od kud to je,mam jen fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Retro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Posílal mi to Vlastík,takže nevim od kud to je,mam jen fotku. Aha co ze se taky neukaze ?? Pozdravuj ho Ptal jsi se na podlozky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Nemá vůbec čas a neodpovídá na tel.pořád maká a šetří na 18" v pondělí jedu k němu do garáže tak se ho poptam,ale říkal mi že je bude asi dávat na ty nový kola a to mají ET30,ale nechá si je trošku stočit má totiš 20mm. taže jsem zvědavej co podběhy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Fpoho my to ted mame taky akorat a jeste by to trosku slo Ted mam vybarny nakonec luxusni kola sice ET 45 ale to neva Dam tam podlozku 30 a 35mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 A jaky chce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Ješte vydrž týden ,snad to sem hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Doufam ... No nic Delfy loucim se ... Mej se Draku Dneska fotky solidni myslim Meli by to kluci s tema perama zvazit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Fotky libový jdu taky koukat na novu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 Jeste jich tu mam JJ hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ZR2 in black tak presne tyhle jsou na prodej za 20tis za sadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 A ja vim kde v 18" presne ty z ty audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 http://www.wagenwerks.net/video/h208.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 silene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 woe, Peťane dostaneš do tlamy, to je megamrdózní video a kua u toho slintááááááááám!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Ahoj Dakie jeste stale se na Me tesis az Me uvidis Luxus co Nj tuning na urovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 seš prostě ještě větší úchylák než já je to mazec, koukal sem na to asi 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.