Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

Vloženo
Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

napis proforovi ...

• o 4 týdny později...
Vloženo

No chceš to fo FI čo máš na avatare alebo do rooma či FII??

Ak máš len corner hmlovky, máš inú RJ ako keď máš aj natáčacie svetlá takže minimálne inú RJ

• o 2 měsíce později...
Vloženo

ještě ne,chci to komplet s climatronikem,HF,ESP atd.Ještě mi chybí kroužek pod volant k ESP a pak dva dny na montáž.Pak sem hodím foto z montáže.

Vloženo
Majk:

Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí....

Vyplatí,většinou prodám originál koupím něco nového.Na jaře jsem koupil levně celej nepoužitej interier s climatronicem tak si to postupně dodělávám.Na ty světla jsem taky zvědavej,jen tam dám xenony,ale žádnej HID, originál :p

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zatím nic,čekám až mi vrátí auto ze servisu,neví jak ho znovu zpojízdnit ;) pak zapojím natáčení světel,namontuju climatronic,BT hf,alarm ,construct a pak pořeším xenony.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak po včerejšku je auto kompletní,včetně natáčecích světel.Doděláno bylo BT hf,climatronic,vypínání airbagu spolujezdce,ostřikovače světel,natáčecí světlomety,parkovací senzory,construct,vyhřívání sedaček ,podvolantové ovládání a tempomat.Ještě jsou připravené elektricky ovládané sportovní sedačky a brzdy z O RS.Toď vše a končím :)

Editováno: , autor: Majk
  • o 4 roky později...
Vloženo

Dobrý den, mám fabii II před faceliftem necelý týden. Výbava elegance. Zajímalo by mě jestli mám natáčecí světla. Jsou v tom čočky, ale přijde mi, že se nehýbou. Musím je nějak aktivovat nebo se dělaly i nenatáčecí? 

Děkuju za rady Hanzka

Vloženo (editace)

to se dá poznat i když se na ty světla podíváš, je tam vidět ten mechanismus

to první je bez natáčení a to druhé je s natáčením

post-15933-0-85382300-1363513617_thumb.j

post-15933-0-17502200-1363513628_thumb.j

Editováno: , autor: HjM
Vloženo

Do Fabie se natáčecí světla snad ani nedávaly ne? Jen do Roomsterů. Jinak to poznáš při nastartování - světla kývnou k sobě a od sebe-nivelují se.

Vloženo (editace)

samozřejmě že dávaly, je to stejné jako v Roomsteru

tři varianty, klasická H4 v parabole, pak H7 v čočce a H7 v čočce s natáčením

Vloženo

Hm tak podle tech obrazku mam v normalni H7 bez nataceni a to jsem si myslel ze to maji vsichni roomstri. A ani v konfiguratoru neni o tom zminka zda se to da objednat.

Vloženo (editace)

no jestli máš auto po faceliftu, tak tam je to podobné jak před faceliftem, akorát u těch h7 v čočce přibývá zvlášť ještě dálkové světlo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...