Majk Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík. napis proforovi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 No chceš to fo FI čo máš na avatare alebo do rooma či FII?? Ak máš len corner hmlovky, máš inú RJ ako keď máš aj natáčacie svetlá takže minimálne inú RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 19. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Chci do Rooma,ale už jsem sehnal všechno,světla,jednotku i kabeláž.Ted už jen všechno namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no ako? uz si to nahodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 ještě ne,chci to komplet s climatronikem,HF,ESP atd.Ještě mi chybí kroužek pod volant k ESP a pak dva dny na montáž.Pak sem hodím foto z montáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Majk: Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Majk:Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí.... Vyplatí,většinou prodám originál koupím něco nového.Na jaře jsem koupil levně celej nepoužitej interier s climatronicem tak si to postupně dodělávám.Na ty světla jsem taky zvědavej,jen tam dám xenony,ale žádnej HID, originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 No prezraď z čoho dáš originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 až to vyzkouším a bude to jisté dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 prezraď či aspon VW group.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 je to VW group,jak to bude urcite se podelim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Neco noveho Majku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 19. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Zatím nic,čekám až mi vrátí auto ze servisu,neví jak ho znovu zpojízdnit pak zapojím natáčení světel,namontuju climatronic,BT hf,alarm ,construct a pak pořeším xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) Tak po včerejšku je auto kompletní,včetně natáčecích světel.Doděláno bylo BT hf,climatronic,vypínání airbagu spolujezdce,ostřikovače světel,natáčecí světlomety,parkovací senzory,construct,vyhřívání sedaček ,podvolantové ovládání a tempomat.Ještě jsou připravené elektricky ovládané sportovní sedačky a brzdy z O RS.Toď vše a končím Editováno: 23. Září 2008, autor: Majk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Dobrý den, mám fabii II před faceliftem necelý týden. Výbava elegance. Zajímalo by mě jestli mám natáčecí světla. Jsou v tom čočky, ale přijde mi, že se nehýbou. Musím je nějak aktivovat nebo se dělaly i nenatáčecí? Děkuju za rady Hanzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) to se dá poznat i když se na ty světla podíváš, je tam vidět ten mechanismus to první je bez natáčení a to druhé je s natáčením Editováno: 17. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzka Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 To sem potřeboval. Děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 no není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Do Fabie se natáčecí světla snad ani nedávaly ne? Jen do Roomsterů. Jinak to poznáš při nastartování - světla kývnou k sobě a od sebe-nivelují se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) samozřejmě že dávaly, je to stejné jako v Roomsteru tři varianty, klasická H4 v parabole, pak H7 v čočce a H7 v čočce s natáčením Editováno: 17. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 len potvrdenie čo napísal HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Hm tak podle tech obrazku mam v normalni H7 bez nataceni a to jsem si myslel ze to maji vsichni roomstri. A ani v konfiguratoru neni o tom zminka zda se to da objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) no jestli máš auto po faceliftu, tak tam je to podobné jak před faceliftem, akorát u těch h7 v čočce přibývá zvlášť ještě dálkové světlo Editováno: 17. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 mam rok vyroby 2013 a to je to svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.