Majk Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUKY-007 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík. napis proforovi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 No chceš to fo FI čo máš na avatare alebo do rooma či FII?? Ak máš len corner hmlovky, máš inú RJ ako keď máš aj natáčacie svetlá takže minimálne inú RJ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted May 19, 2008 Author Share Posted May 19, 2008 Chci do Rooma,ale už jsem sehnal všechno,světla,jednotku i kabeláž.Ted už jen všechno namontovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arts Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 no ako? uz si to nahodil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 7, 2008 Author Share Posted August 7, 2008 ještě ne,chci to komplet s climatronikem,HF,ESP atd.Ještě mi chybí kroužek pod volant k ESP a pak dva dny na montáž.Pak sem hodím foto z montáže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Majk: Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 Majk:Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí.... Vyplatí,většinou prodám originál koupím něco nového.Na jaře jsem koupil levně celej nepoužitej interier s climatronicem tak si to postupně dodělávám.Na ty světla jsem taky zvědavej,jen tam dám xenony,ale žádnej HID, originál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 No prezraď z čoho dáš originál Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 8, 2008 Author Share Posted August 8, 2008 až to vyzkouším a bude to jisté dám vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profor Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 prezraď či aspon VW group.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 9, 2008 Author Share Posted August 9, 2008 je to VW group,jak to bude urcite se podelim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Neco noveho Majku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted August 19, 2008 Author Share Posted August 19, 2008 Zatím nic,čekám až mi vrátí auto ze servisu,neví jak ho znovu zpojízdnit pak zapojím natáčení světel,namontuju climatronic,BT hf,alarm ,construct a pak pořeším xenony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 (edited) Tak po včerejšku je auto kompletní,včetně natáčecích světel.Doděláno bylo BT hf,climatronic,vypínání airbagu spolujezdce,ostřikovače světel,natáčecí světlomety,parkovací senzory,construct,vyhřívání sedaček ,podvolantové ovládání a tempomat.Ještě jsou připravené elektricky ovládané sportovní sedačky a brzdy z O RS.Toď vše a končím Edited September 23, 2008 by Majk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanzka Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Dobrý den, mám fabii II před faceliftem necelý týden. Výbava elegance. Zajímalo by mě jestli mám natáčecí světla. Jsou v tom čočky, ale přijde mi, že se nehýbou. Musím je nějak aktivovat nebo se dělaly i nenatáčecí? Děkuju za rady Hanzka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HjM Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) to se dá poznat i když se na ty světla podíváš, je tam vidět ten mechanismus to první je bez natáčení a to druhé je s natáčením Edited March 17, 2013 by HjM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanzka Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 To sem potřeboval. Děkuju moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HjM Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 no není zač Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalik Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Do Fabie se natáčecí světla snad ani nedávaly ne? Jen do Roomsterů. Jinak to poznáš při nastartování - světla kývnou k sobě a od sebe-nivelují se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HjM Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) samozřejmě že dávaly, je to stejné jako v Roomsteru tři varianty, klasická H4 v parabole, pak H7 v čočce a H7 v čočce s natáčením Edited March 17, 2013 by HjM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 len potvrdenie čo napísal HjM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPIRE Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Hm tak podle tech obrazku mam v normalni H7 bez nataceni a to jsem si myslel ze to maji vsichni roomstri. A ani v konfiguratoru neni o tom zminka zda se to da objednat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HjM Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) no jestli máš auto po faceliftu, tak tam je to podobné jak před faceliftem, akorát u těch h7 v čočce přibývá zvlášť ještě dálkové světlo Edited March 17, 2013 by HjM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPIRE Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 mam rok vyroby 2013 a to je to svetlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts