Jump to content

Projektorové natáčecí světlomety

Majk

Recommended Posts

Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

Nemáte někdo schéma zapojení těchto světel?Mám corner mlhovky a sehnal jsem tyhle světla a chci je zapojit.Půjde použít říd.jednotka nebo je pro corner se světly jiná?Jak je to s kodováním a jaký by musel být typ jednotky?Dík.

napis proforovi ...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Majk:

Obdiv. Vypaltí se Ti to finančně? Moc by mě pak zajímalo jak to svítí....

Vyplatí,většinou prodám originál koupím něco nového.Na jaře jsem koupil levně celej nepoužitej interier s climatronicem tak si to postupně dodělávám.Na ty světla jsem taky zvědavej,jen tam dám xenony,ale žádnej HID, originál :p

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Tak po včerejšku je auto kompletní,včetně natáčecích světel.Doděláno bylo BT hf,climatronic,vypínání airbagu spolujezdce,ostřikovače světel,natáčecí světlomety,parkovací senzory,construct,vyhřívání sedaček ,podvolantové ovládání a tempomat.Ještě jsou připravené elektricky ovládané sportovní sedačky a brzdy z O RS.Toď vše a končím :)

Edited by Majk

• 4 years later...

Dobrý den, mám fabii II před faceliftem necelý týden. Výbava elegance. Zajímalo by mě jestli mám natáčecí světla. Jsou v tom čočky, ale přijde mi, že se nehýbou. Musím je nějak aktivovat nebo se dělaly i nenatáčecí? 

Děkuju za rady Hanzka