Majk Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak jsem včera mluvil s jedním členem fora a prý jde multifunkční volant z OII do Roomstra i Fabie II.Sám ho měl funkční v OI.Co vy na to?Tohle řešení mi přijde lepší než tenhle ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 A kdo je to kdo to montoval rad bych ho kontaktoval díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kadli Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak jsem včera mluvil s jedním členem fora a prý jde multifunkční volant z OII do Roomstra i Fabie II.Sám ho měl funkční v OI.Co vy na to?Tohle řešení mi přijde lepší než tenhle ovladač. a co vše je k tomu potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 a co vše je k tomu potřeba? Myslím že bude potřeba multifunkční volant,řídící jednotka a nějaká kabeláž.Jméno dotyčného bych vám napsal,ale nevím jestli mu to nebude vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Nebo napiš mu co vše je k tomu treba a jestli je to tezke montaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Oddelil som diskusiu od návodu na montáž ovládača rádia. O použití multi volantu z OII pokračujte prosím tu v tejto diskusii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 A čo všetko ovláda ten MF volant? Kukal som teraz schému MF volantu z OI a vyzerá to bytť jednoduché pokial má človek tú jeho RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Má někdo návod jak na to?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Študoval som schémy a DP OII a veru až také jednoduché to nebude. OII má RJ multifunkčného volantu vnútri vo volante, pripájajú sa do neho tlačítka na volante. Táto RJ je následne pripojená na vratný krúžok s vinutou pružinou a tento je pripojený na RJ stĺpiku riadenia (okrem vratného krúžka sa do tejto RJ pripájajú aj páčky smeroviek a snímač natočenia volantu). Až táto RJ stĺpiku riadenia sa pripája na CAN-H a CAN-L... Toľko laický pohľad do DP a schém. Tiež by som ale zo zaujímavosti rád vedel, ako ten volant spojazdniť. Stále si však myslím, že z ergonomického hľadiska je ten nový samotný ovládač z FII určite lepši, než volant s tlačítkami - z vlastnej skúsenosti. V FII mám ovládač a vo Focuse multivolant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Igor takú RJ má myslím aj OI vo volante tam ide o to aby si nemusel od každého tlačítka viesť zvlášť káblik ale aby to šlo po jednom vodiči. A ak sú tie RJ z OII a OI či S rovnaké resp posielajú to isté tak by sa to dalo napojiť na RJ OI a tempomat a neviem čo ešte by šlo urobiť si myslím. Počkám a preštudujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Ahojte. Nechcem zbytocne zakladat nove vlakno a tak by som sa spytal nieco ohladom volantu v tomto vlakne. Aj ked moja otazka sa nebude priamo tykat multifunkcneho vlantu, ale jedna sa o vymenu volantu z octavie II RS - trojramenny do fabia II r.v. 2008 - stvorramenny. Kupil so si volant z octavie II RS. Ked som ho chcel vymenit s mojim volantom tak som si vsimol ze ma inu koncovku zapojenia airbagu ako aj klaksonu. Neostavalo mi nic ine ako danu koncovku (resp. celu kabelaz) prehodit z mojho povodneho volantu do voalantu z octavie. Vsetko potom zapadlo ako ma. Klakson tiez funguje. Chcel som sa len uistit ze ci ten airbag z octavie ako aj zmena kabelaze nemoze nejako ovplyvnit funkcnost airbagu. A taktiez ak spravne uvazujem, v pripade ze by bolo nieco zle na zapojeni resp na airbagu riadiaca jednotka by to zachytila a zacala by mi svietit kontroloka na budikoch. Uvazujem spravne? Vdaka za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Nevadí. A sám sis odpověděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.