Přejít na obsah

26.4. Autosalon na Prima TV...


mira

Doporučené příspěvky

Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti???

Firma se jmenuje Special Car Service a provoz mají na Vinohradské ul. kousek od křižovatky Želivského u benzínky Medos. www.scspraha.cz Nemožné ihned a zázraky do 3 dnů. Doporučuji s čistým svědomím. Fakt jsou perfektní, o tom taky světší velký zájem veřejnosti. Je tam dost plno ale vyplatí se počkat. Výsledek je super a za ty prachy je to bomba. :palec2:

post-18998-1209418517_thumb.jpg

post-18998-1209418536_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
Viděl jste to někdo?co vy na to?máte zkušenosti???

Pokud někdo máte promáčklinu na voze, nebo auto po kroupách, tak doporučuji scspraha.cz , kteří dělají SMART FIX techn. už 5 let a jsou fakt dobří. Moje osobni zkušenost je taková, že jsem byl s autem co jsem dovezl po kroupách u 3 dalších firem, a všichni mi řekli že do takhle pobitýho auta nejdou. Prý je to na výměnu dílů. No a u scspraha mě neodmítli, oprava trvala 4 dny protože to bylo fakt hustě pobitý (asi 450 děr) a výsledek byl famózní. Nevěřij jsem že je to moje auto !! Cena ve zn.servisu převyšovala 170 000,- (SUPERB) tady jsem zaplatil 39 000,- a je to bomba. Jóó, ne všichni kdo se vydávají za odborníky v smart fixu skutečně odborníky jsou. Jeden rádoby odborník, nebudu raději jmenovat, se pokusil optavit jednu díru a tak to zmastil, že kluci v scs praha měli co dělat aby to dali do hromady, ale dali, jsou jedničky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...