armanny Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu. Technik mi teď volal že na vagu byla chyba: regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat?? Editováno: 28. Duben 2008, autor: armanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu.Technik mi teď volal že byla zaneseká klapka vzduchu a vag vyhazuje chybu "překročena mez plnění tlaku" nebo tak nějak. To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat?? me vag psal regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez a byla zatuhla reguzlace lopatek turba-musel jsem vycistit v servise a vse jede dale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ano to je ono, díky.. říkal mi to do telefonu tak jsem to nějak zkomolil. Stojí to teď ve škodovce a neví se co dál. Při té příležitosti byl EGR OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 dál jen vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 dál jen vyčistit turbo, nebo nějaký přívod k němu? jak je to pracné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 vymontovat turbo a vyčistit ho. já pojedu taky čistit k Indymu, kdyby ses ho zeptal tak ti napíše co přesně se dělá, ale co vím tak se část vyčistí mechanicky a zbytek by se měl hodit do ultrazvukové lázně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 kam za ním jedeš? Morava, čechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 ostravsko, teda aspoň doufám že jedu, ještě jsem se s ním nedomluvil na nějaký termín, ale v blízké době se chystám to řešit. Mám to za ním sice spoustu, spustu kilometrů ale stojí to za to a nechci to dávat nějakýmu ocasovi ale někomu kdo má zkušenosti a ví co a jak, mě ve škodovce chtěli vyměňovat nevím co a v servisech chtěli už měnit turbo a pak sem se dozvěděl od kámoše kterýmu kdysi dělalo to samé že to bude regulace a už když se rozhlídneš tady na foru tak se to řěšilo nespočítatelněkrát a všechno vedlo k tomutu závěru a kdo to vyčistil tak byl spokojen, takže du do toho taky a doufám že to je tím, mě osobně to vypadne tak 2x do měsíce ale aji tak je to na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě. Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovik Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit. stokrát omýlané téma - i já jedno zakládal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Třeba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43141 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Třeba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43141 u koho jsi to dělal, popřípadě jakou částku si připravit..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě.Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky? budík nemám, bylo to na diagnostice v autorizovaném servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Chce to prostě vyndat turbo ven a vyčistit ho. Odkud jsi, že bych ti někoho dohodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Hranice, okr. Přerov, Olomoucký kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak zajeď k Indimu.Já jsem z Mostu a dělali mi to tady u nás je chlapík co se tím zabývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.