Publikováno Duben 28, 200817 r Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu. Technik mi teď volal že na vagu byla chyba: regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat?? Upraveno Duben 28, 200817 r od armanny
Duben 28, 200817 r Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu.Technik mi teď volal že byla zaneseká klapka vzduchu a vag vyhazuje chybu "překročena mez plnění tlaku" nebo tak nějak. To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat?? me vag psal regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez a byla zatuhla reguzlace lopatek turba-musel jsem vycistit v servise a vse jede dale
Duben 28, 200817 r Autor ano to je ono, díky.. říkal mi to do telefonu tak jsem to nějak zkomolil. Stojí to teď ve škodovce a neví se co dál. Při té příležitosti byl EGR OFF
Duben 28, 200817 r vymontovat turbo a vyčistit ho. já pojedu taky čistit k Indymu, kdyby ses ho zeptal tak ti napíše co přesně se dělá, ale co vím tak se část vyčistí mechanicky a zbytek by se měl hodit do ultrazvukové lázně.
Duben 28, 200817 r ostravsko, teda aspoň doufám že jedu, ještě jsem se s ním nedomluvil na nějaký termín, ale v blízké době se chystám to řešit. Mám to za ním sice spoustu, spustu kilometrů ale stojí to za to a nechci to dávat nějakýmu ocasovi ale někomu kdo má zkušenosti a ví co a jak, mě ve škodovce chtěli vyměňovat nevím co a v servisech chtěli už měnit turbo a pak sem se dozvěděl od kámoše kterýmu kdysi dělalo to samé že to bude regulace a už když se rozhlídneš tady na foru tak se to řěšilo nespočítatelněkrát a všechno vedlo k tomutu závěru a kdo to vyčistil tak byl spokojen, takže du do toho taky a doufám že to je tím, mě osobně to vypadne tak 2x do měsíce ale aji tak je to na prd.
Duben 28, 200817 r Autor turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě. Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko
Duben 28, 200817 r Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit.
Duben 28, 200817 r Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit. stokrát omýlané téma - i já jedno zakládal
Duben 29, 200817 r Autor Třeba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=43141 u koho jsi to dělal, popřípadě jakou částku si připravit..?
Duben 29, 200817 r turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě.Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky?
Duben 29, 200817 r Autor A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky? budík nemám, bylo to na diagnostice v autorizovaném servisu
Duben 29, 200817 r Chce to prostě vyndat turbo ven a vyčistit ho. Odkud jsi, že bych ti někoho dohodil?
Duben 29, 200817 r Tak zajeď k Indimu.Já jsem z Mostu a dělali mi to tady u nás je chlapík co se tím zabývá
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.