Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu.

Technik mi teď volal že na vagu byla chyba:

regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez

To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat??

Upraveno od armanny

Zdravím Vás. Dnes se auto konečně dostalo do servisu. Problém byl následovný. Při zátěži padal do nouzového režimu.

Technik mi teď volal že byla zaneseká klapka vzduchu a vag vyhazuje chybu "překročena mez plnění tlaku" nebo tak nějak.

To zdřejmě znamená že turbo fouká moc. Co se s tím dá dělat??

me vag psal regulace plniciho tlaku prekrocena horni mez a byla zatuhla reguzlace lopatek turba-musel jsem vycistit v servise a vse jede dale

• Autor

ano to je ono, díky.. říkal mi to do telefonu tak jsem to nějak zkomolil.

Stojí to teď ve škodovce a neví se co dál. Při té příležitosti byl EGR OFF

dál jen vyčistit

• Autor
dál jen vyčistit
turbo, nebo nějaký přívod k němu? jak je to pracné?

vymontovat turbo a vyčistit ho. já pojedu taky čistit k Indymu, kdyby ses ho zeptal tak ti napíše co přesně se dělá, ale co vím tak se část vyčistí mechanicky a zbytek by se měl hodit do ultrazvukové lázně.

• Autor

kam za ním jedeš? Morava, čechy?

ostravsko, teda aspoň doufám že jedu, ještě jsem se s ním nedomluvil na nějaký termín, ale v blízké době se chystám to řešit. Mám to za ním sice spoustu, spustu kilometrů ale stojí to za to a nechci to dávat nějakýmu ocasovi ale někomu kdo má zkušenosti a ví co a jak, mě ve škodovce chtěli vyměňovat nevím co a v servisech chtěli už měnit turbo a pak sem se dozvěděl od kámoše kterýmu kdysi dělalo to samé že to bude regulace a už když se rozhlídneš tady na foru tak se to řěšilo nespočítatelněkrát a všechno vedlo k tomutu závěru a kdo to vyčistil tak byl spokojen, takže du do toho taky a doufám že to je tím, mě osobně to vypadne tak 2x do měsíce ale aji tak je to na prd.

• Autor

turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě.

Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko

Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit.

Zrovna v pátek jsem byl u Indiho taky s padáním turba a vyplatilo se. Indi své práci opravdu rozumí a na výsledku je to znát. Navíc je jeho přístup přátelský s rychlou a bezproblémovou domluvou,takže výlet k němu můžu jen doporučit.

stokrát omýlané téma - i já jedno zakládal lol

turbo tlačí 2 bary, to je podle mě v normě.

Druhá možnost je ventil N75m vyměnit a jestli ani to nepomůže tak budu následovat tebe a ostatní na Ostravsko

A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky?

• Autor
A to tlačí podle budíku, nebo podle diagnostiky?
budík nemám, bylo to na diagnostice v autorizovaném servisu

Chce to prostě vyndat turbo ven a vyčistit ho. Odkud jsi, že bych ti někoho dohodil?

• Autor

Hranice, okr. Přerov, Olomoucký kraj

Tak zajeď k Indimu.Já jsem z Mostu a dělali mi to tady u nás je chlapík co se tím zabývá

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.