Přejít na obsah

ŘÍDÍCÍ VSTŘIKOVACÍ TRYSKA U OCT.I, R.V.1997

Lanny

Doporučené příspěvky

Vážení přátelé,

mám problém, zdědil jsem jako důchodce starou Octávku 1.9 TDI, r.v. konec 1997, ale v perfektním stavu a má najeto zcela určitě pouze 118.000km. Vůz byl v rodině a stále garážovaný. Nastal problém a sice, najednou vůz nešel za plynem. Dle zjištění na Vagu - soused, byla chyba ne řídící vstřkovací trysce. Koupil jsem v bazaru jinou a protože jako správný důchodce jsem chtěl vydělat, tak mi nabídly přímo vymontovanou z motoru, který půohledově byl ve velmi dobrém stavu. Doma jsem zjistil, že je jiný konektor a tak jsem jej přeletoval ze staré. Vůz zpočátku se choval docela dobře, ale najednou, ale jen občas obdobně jako před tím, slyšet ventily a nejede a za chvilku zase jede. No hrůza. Dle tel. porady mi bylo sděleno, že pravděpodobně se jedná o neshodný typ trysky. Prosím o radu a pomoc jaká tam má být správná, resp. jaké musí mít označení, jedná se o původní 66kW motor ještě se starým turbem. Prosím o radu, případně o nabídku pomoci. Jsem důchodce a tak musím počítat, ale jen v tom směru, že si nemohu dovolit drahé servisy. Výměnu jsem schopen si provést sám, ale pochopitelně uvítám každou dobrou radu. Děkuji a přeji všem hodně zdaru. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kazdopadne na starej vstrekovacej tryske - povodnej, je uvedene katalogove cislo trysky. podla tohot treba hladat novu resp. funkcnu pouzitu. ja mam skusenost ze trysku treba vycistit najlepsie firmou zaoberajucou sa cistenim. Netreba zbytocne investovat pokial je dobra. Ja som si trysky cistil specialnou chemikaliou za pomoci ultrazvuku a prehnal som to tlakom tej chemikalie. Bolo prekne pozorovat ako sa z pluvajucej trysky stava taka co vypusta hmlu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...